

PROEFNOTITIES : KLEUR: Een gouden kleur versterkt door subtiele groene reflecties. NEUS: Middelmatige intensiteit: delicate rokerige tonen, vergezeld van aroma's van verse mout. Subtiele geuren van grijze peper. Elegantie van turfachtige tonen, frisheid van kruidige accenten. SMAAK: Mooie structuur, met een krachtige en zachte mondgevoel. Duidelijke aroma's van turf, delicate rook en zoute tonen. Na enkele minuten komen minerale en levendige tonen naar voren. AFDRONK: Delicaat huwelijk van turfachtige, minerale en kruidige smaken. Tussen de verfijning van de neus en een uitgesproken levendigheid in de mond.
PROEFNOTITIES :
KLEUR: Een gouden kleur versterkt door subtiele groene reflecties.
NEUS: Middelmatige intensiteit: delicate rokerige tonen, vergezeld van aroma's van verse mout. Subtiele geuren van grijze peper. Elegantie van turfachtige tonen, frisheid van kruidige accenten.
SMAAK: Mooie structuur, met een krachtige en zachte mondgevoel. Duidelijke aroma's van turf, delicate rook en zoute tonen. Na enkele minuten komen minerale en levendige tonen naar voren.
AFDRONK: Delicaat huwelijk van turfachtige, minerale en kruidige smaken. Tussen de verfijning van de neus en een uitgesproken levendigheid in de mond.
Datasheet
Specifieke referenties
PROEFNOTITTIES
NEUS Warme wijn en donkere chocolade
SMAAK Kruidige mede, cranberry en verse citrus in de vorm van grapefruit.
AFDRONK Lichte tannines en gesuikerde amandelen.
Eiko betekent "glorie" in het Japans. Eiko wordt geproduceerd op het eiland Hokkaido en is een vodka die wordt verkregen door de distillatie van suikerrietmelasse. Tijdens het hele productieproces profiteert ze van de uitzonderlijke kwaliteit van het water uit Hokkaido. Met Eiko krijgt u de volledige Japanse expertise op het gebied van filtratie door zand en houtskool aangeboden.
Gebrouwen, gefermenteerd, gedistilleerd, gerijpt en gebotteld ter plaatse:
• Gemoute gerst uit de Biologische Landbouw.
• Gebrouwen met bronwater uit de Vercors.
• Gedistilleerd bij 50°C in een lage-druk alambiek ontworpen door de distilleerder.
• 3 jaar gerijpt in eikenhouten vaten in de zachte sfeer van een voormalige zijdefabriek in de Vercors.
Miracielo is een gekruide rum die in Guatemala wordt geproduceerd door dezelfde distilleerderij die Botran produceert. Het recept van deze gekruide rum dateert van 1953: een traditionele maceratie van verse pruimen, sultana's en vanille. De productie wordt in kleine hoeveelheden uitgevoerd. De fles is bijzonder goed ontworpen, met een handgemaakte lederen kraag.
Een zeer lange rijping in Amerikaanse witte eiken vaten geeft deze uitzonderlijke rum een Creoolse smaak en een kruidig aromatisch palet.
De oude rum Botran Roaju viert het uitzonderlijke erfgoed van de gebroeders Botran Merino, visionaire pioniers die de vruchtbare gronden van de Duero in Spanje verlieten om zich te vestigen in het hart van Guatemala. Dit vloeibare juweel belichaamt de betoverende eerste expressie van de Roaju-cuvée, een zorgvuldig samengestelde mix van rum gerijpt in vaten doordrenkt met geschiedenis. De magie van Botran ligt in het deskundig gebruik van verschillende vaten: ex-Bourbonvaten, opnieuw gebrande Bourbonvaten, ex-Sherryvaten en ex-Portvaten, volgens een dynamische rijpingsmethode. Verfijnd in ex-Spaanse wijnvaten uit Burgos, biedt deze rum een unieke identiteit, rijk aan nuances en karakter.
PROEFNOTITIES : KLEUR: Een gouden kleur versterkt door subtiele groene reflecties. NEUS: Middelmatige intensiteit: delicate rokerige tonen, vergezeld van aroma's van verse mout. Subtiele geuren van grijze peper. Elegantie van turfachtige tonen, frisheid van kruidige accenten. SMAAK: Mooie structuur, met een krachtige en zachte mondgevoel. Duidelijke aroma's van turf, delicate rook en zoute tonen. Na enkele minuten komen minerale en levendige tonen naar voren. AFDRONK: Delicaat huwelijk van turfachtige, minerale en kruidige smaken. Tussen de verfijning van de neus en een uitgesproken levendigheid in de mond.