Spicebox Whisky Canada

Spicebox werd geïnspireerd door een sluwe Canadees, die de smokkelwaarlading in houten vaten zou verzenden, zwart gestempeld met specerijen. alles verliep volgens plan, totdat er een vat werd gemorst en hun exportdagen voorbij waren! De merknaam zelf communiceert de smaak en verbindt ons intrinsiek met gekruide whisky. De kleuren en schijn, oranje en bruin, zijn gerelateerd aan de algemene perceptie van specerijen, de warmte die wordt overgebracht door de verschillende specerijenaroma’s. De branding die representatief zijn voor de lettertypen van de producten en afdrukken van de jaren 1920, tijdens de prohibitie.

Spicebox werd geïnspireerd door een sluwe Canadees, die de smokkelwaarlading in houten vaten zou verzenden, zwart gestempeld met specerijen. alles verliep volgens plan, totdat er een vat werd gemorst en hun exportdagen voorbij waren! De merknaam zelf communiceert de smaak en verbindt ons intrinsiek met gekruide whisky. De kleuren en schijn, oranje en bruin, zijn gerelateerd aan de algemene perceptie van specerijen, de warmte die wordt overgebracht door de verschillende specerijenaroma’s. De branding die representatief zijn voor de lettertypen van de producten en afdrukken van de jaren 1920, tijdens de prohibitie.|DEGUSTATIEKAART|

Mond
De rogge in onze blend komt naar voor in de mond met tonen van peper en fruit, en wordt aangevuld met toetsen van vanille en gedroogde kruiden.

Afdronk
Een lange en warme nasmaak.

MH1950

Datasheet

Land
Canada
Volume
0.7
Merk
Sortilege
Alcoholgraad
37°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.