Premium Spirits werd in 2002 opgericht door Claudia Hamm en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste schakels in de sector van de premium gedistilleerde dranken. Met haar kennis van voedingsmiddelen, stapte zij over naar de invoer van sterke dranken. Toen zij merkte dat de markt nog niet optimaal benut werd zag zij een kans om een duurzame onderneming te ontwikkelen met respect voor de tradities van de distilleerderijen. Dankzij haar kennis van de sector en haar gedane reizen, was zij snel in staat de vereisten te begrijpen die voor deze specifieke sector gelden.


In de loop der jaren heeft het bedrijf zorgvuldig gerenommeerde merken, vaak familiemerken, uitgekozen waarin het zich herkent, steeds met als belangrijkste troef: Premium. Hoewel de categorieën Single Malt Whisky, Rum en Gin de meerderheid van de verkoop uitmaken, is de onderneming in alle segmenten aanwezig: Armagnac, Calvados, Cognac, Eaux de Vie, Mezcal, Pisco, Tequila, Vermouth, Vodka enz.
 
Premium Spirits wil zich verder ontwikkelen zonder zijn waarden uit het oog te verliezen zijnde: passie, kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.  
 
PASSIE - Wij werken alleen met distilleerderijen/producenten die hun producten met een passie verwerven. Deze passie ligt aan de basis van wat wij doen en dit geven wij dan ook door aan onze klanten.  


KWALITEIT - Wij werken alleen met producten van hoge kwaliteit. Daarom bent u er bij ons zeker van dat uw producten van zeer goede kwaliteit zijn, die met de grootste zorg worden geselecteerd!


DESKUNDIGHEID - Wij werken nauw samen met alle merken die wij aanbieden, waardoor wij echte deskundigen op zijn op dit gebied. Wij scholen onszelf vaak bij inzake de nieuwste merken en delen deze kennis tijdens talrijke tastings.


BETROUWBAARHEID - Wij bouwen vertrouwen op bij zowel onze leveranciers als bij onze klanten. Vertrouwen is de basis van onze samenwerking. Onze leveranciers kunnen ons vertrouwen omdat wij zorg dragen voor hun producten. Terwijl onze klanten er zeker van kunnen zijn dat wij hen producten van hoge kwaliteit leveren en dat zij niet teleurgesteld zullen worden.
Premium Spirits wil zich ook ontwikkelen zonder zijn inzet op het gebied van ecologie en ethiek uit het oog te verliezen. Zo is ons team sinds 2016 verhuisd naar een gloednieuw gebouw dat zo goed als energieneutraal is. Wat ethiek betreft, selecteren wij leveranciers die dezelfde kwaliteitswaarden als wij delen. Onze leveranciers schakelen steeds meer over op biologische producten, waardoor wij u eco-verantwoorde en biologische producten kunnen aanbieden!


Kortom, wij zijn een familiebedrijf met een langetermijnstrategie, visie en waarden. Sinds 2002 laten wij de wereld van de gedistilleerde dranken in België en het Groothertogdom Luxemburg groeien en dit zal niet ophouden...