Don Papa Baroko + Etui

Toen we de sleutels van GlenAllachie kregen, ging onze Master Distiller Billy Walker meteen aan de slag om zijn vingerafdruk op onze whisky te zetten: Schotse gerst, gisting van 160 uur, langzame distillatie. Billy is al 50 jaar blender en in de pakhuizen komt hij pas echt tot zijn recht. In onze 16 pakhuizen met vaten die teruggaan tot de jaren zeventig, heeft Billy een beperkt aantal vaten geselecteerd om als GlenAllachie 18yo te worden uitgebracht. De kenmerkende GlenAllachie rijke, robuuste spirit in harmonie met de heide en butterscotch tonen. De GlenAllachie 18 Year Old is gebotteld op 46%, non chill filtered en naturel van kleur.

Toen we de sleutels van GlenAllachie kregen, ging onze Master Distiller Billy Walker meteen aan de slag om zijn vingerafdruk op onze whisky te zetten: Schotse gerst, gisting van 160 uur, langzame distillatie.

Billy is al 50 jaar blender en in de pakhuizen komt hij pas echt tot zijn recht. In onze 16 pakhuizen met vaten die teruggaan tot de jaren zeventig, heeft Billy een beperkt aantal vaten geselecteerd om als GlenAllachie 18yo te worden uitgebracht. De kenmerkende GlenAllachie rijke, robuuste spirit in harmonie met de heide en butterscotch tonen.

De GlenAllachie 18 Year Old is gebotteld op 46%, non chill filtered en naturel van kleur.

|DEGUSTATIEKAART|

Kleur
Intens kastanjebruin.

Neus
Lagen van heidehoning, toffee en muscovado suiker, met pure chocolade, karamel en gedroogde sultana's.

Mond
Barstensvol vruchtencake, butterscotch en wilde Schotse honing, gevolgd door lagen zwarte bes, amandelen en zachte eiken kruidigheid op de afdronk.

RHUM718 BIS

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.