![](https://www.premium-spirits.be/1034-large_default/la-fabrique-n4-fruit-de-la-passion--hibiscus.jpg)
![](https://www.premium-spirits.be/1034-large_default/la-fabrique-n4-fruit-de-la-passion--hibiscus.jpg)
Deze eenvoudige en heerlijke bereiding mengt de fruitige en zure aroma's van passievrucht met de bloemige noten van hibiscus in een perfect evenwicht. Een echt topproduct!
Deze eenvoudige en heerlijke bereiding mengt de fruitige en zure aroma's van passievrucht met de bloemige noten van hibiscus in een perfect evenwicht. Een echt topproduct!
Dit recept is gemaakt met rijpe vruchten, zorgvuldig geselecteerde specerijen en 'rhum agricole AOC Martinique', voor een smaakervaring rijk aan aroma's.
Datasheet
Specifieke referenties
Deze keer nodigt het merk ons uit naar Jamaica te gaan: naar de ontdekking van een zeer oude VSOP-rum om precies te zijn. Deze creatie van de Worthy Park distilleerderij heeft vier jaar in Bourbon vaten gelegen en is vervolgens naar de Cognac streek vervoerd voor een extra rijping van zes maanden in de kelders van het merk in Chevanceaux. Deze cuvée heeft dus geprofiteerd van een dubbel rijpingsproces in een tropisch en continentaal klimaat.
Etsu is in Hokkaido uitgewerkt volgens een geheim Aziatisch recept met verschillende Aziatische plantaardige ingre-diënten (bessen, paprika’s, thee en verse citrus van de Japanse eilanden) inclusief gele ‘yuzu’ die de gin domineert.