De terroirs van het dorp Courrenssan bieden zowel zandgronden (het is het laatste dorp aan de rand van de Bas Armagnac) als kalksteen uit de nabijgelegen Ténarèze. De boulbènes van het domein liggen dicht bij het tanige zand van de Bas Armagnac en maken de productie mogelijk van rijke, complexe Armagnac met een lang rijpingspotentieel.
Datasheet
Specifieke referenties
Dit is zeker de beste leeftijd voor Armagnac liefhebbers die vurigheid en rijpheid waarderen.
Monovariëteit rum 100% zwarte suikerriet, een exclusieve variëteit van de Bologne distilleerderij. Deze oude variëteit, tegenwoordig vergeten door distilleerders vanwege de lage opbrengst, wordt door Bologne gekoesterd om zijn uitzonderlijke aromatische potentieel. Het drukt een "concentraat" van suikerriet uit. 12 maanden gerijpt in roestvrijstalen vaten.
Sortilège is een unieke mix van Canadese whisky en esdoornsiroop. Gemaakt uit de rijkdom en authenticiteit van het platteland van Quebec, biedt deze likeur de perfecte balans tussen de bedwelmende kracht van Canadese whisky en de karakteristieke smaak van esdoornsiroop, wat resulteert in een likeur van opmerkelijke verfijning.
Emblematisch en uniek, waarbij lange fermentatie van melasse wordt gecombineerd met distillatie in een Savalle koperen kolom. Gebotteld in 2023.
Met een mash bill van 51% maïs en 49% gierst biedt KOVAL Bourbon een drinkervaring die evenwichtig, toegankelijk en ongeëvenaard is. De ongewone graancombinatie zorgt voor tonen van mangochutney en vanille in de mond, met een peperige karamelfinish.