Isidore Lemorton nam deel aan de oprichting van het familiebedrijf. Gedurende zijn leven ontving hij talloze medailles en onderscheidingen. Hij ontving met name de titel Coq d’Or in de Guide des Gourmands op 91-jarige leeftijd in 1991. Roger, de zoon van Isidore, zette de traditie van vakmanschap voort toen hij het familiebedrijf overnam. Hij bleef zijn vader altijd ondersteunen, gedurende zijn hele leven, tot aan de opvolging. Gedreven door passie wijdde Roger zijn hele hart en ziel aan het vervaardigen van ciderproducten en bewaarde hij liefdevol deze Domfrontais Calvados in eikenhouten vaten. Deze diepe passie werd instinctief doorgegeven aan Didier, zijn zoon, met de onwankelbare steun van Martine, de vrouw van Didier.
POMMEAU DE NORMANDIE DONKERAMBEREN KLEUR MET KOPEREN SCHITTERING – MOOIE RONDHEID – CONSTANT EVENWICHT FRUIT OP DE ALCOHOL – NOTEN VAN RIJPE PRUIM – KANEEL – KARAMEL – TOETS VAN DROP – CASHEWNOOT – GECARAMELLISEERDE VANILLE – MOOIE HARMONIE – ZACHT – MINERALITEIT – MOOIE INTENSITEIT MET 5–6 CAUDALIES
Datasheet
Specifieke referenties
Coloma 15 Jaar is een rum die de Colombiaanse vakmanschap belichaamt door een uniek rijpingsproces. Gedistilleerd uit suikerrietmelasse, rijpt deze rum 15 jaar in Amerikaanse eikenhouten vaten voordat hij een afwerking van 3 tot 5 maanden ondergaat in vaten die eerder Coloma-koffielikeur hebben bevat. Dit proces geeft het een rijk aromatisch profiel, met verleidelijke tonen van chocolade, specerijen en koffie. Met passie vervaardigd door Sandra Reategui en Judith Ramirez, twee iconische figuren in de wereld van sterke dranken, biedt deze rum een elegante en verfijnde proefervaring.
Deze frisse gin met rozenblaadjes werd voor het eerst gemaakt ter ere van Rose, de moeder van Ciaran "Rowdy" Rooney, de hoofddistilleerder van Glendalough, ter gelegenheid van de bruiloft van zijn jongere broer.
De zorgvuldig onderhouden bloemen uit haar rozentuin worden gestoomdistilleerd met wilde rozen en planten uit de bergen rondom de distilleerderij om een intens bloemige gin te creëren.
Na de distillatie wordt de gin geïnfuseerd met nog meer rozen om de aroma's te verdiepen en hem zijn mooie roze tint te geven.
Ontdek Tequila Chinaco Blanco, een uitzonderlijke en hoogwaardige tequila, bekend om zijn pure smaak en onderscheidende aroma's.
Gebotteld binnen vijf dagen na distillatie, biedt deze tequila, gemaakt van 100% blauwe agave, een frisse en verfijnde proefervaring.
Ideaal om puur van te genieten of als basis voor premium margarita's en cocktails, onderscheidt Chinaco Blanco zich door zijn kristalheldere helderheid en unieke smaakboeket.
Koch Arroqueno wordt gemaakt met wilde Arroqueno maguey (Agave Americana). Over het algemeen kan deze agave tot 20 jaar nodig hebben om te rijpen, voordat hij op traditionele wijze in een kuil wordt geroosterd.
Met de hand vervaardigd op het eiland Wight sinds 2014 met tien ethisch verkregen planten, biedt Mermaid Gin een zachte maar complexe mix van verse biologische citroenschil en paradijszaad, met een vleugje zeelucht van geurige en wilde rotszeekraal. Een verfrissende en verkwikkende drank, voor vrije geesten. Mermaid Gin won een gouden medaille op de San Francisco World Spirits Competition 2025 (SFWSC)
Santa Ana Pomelo is een ode aan tropisch citrusfruit met Filipijnse pomelo in het hart. Een levendige expressie van 16 verfijnde planten resulteert in een zachte en romige gin, met een explosie van heldere citrus, pittig en kruidig, verwarmd door een heerlijke warmte.
Santa Ana Florale is een verleidelijke expressie van 11 verfijnde planten, met in het hart de iconische Ylang-Ylangbloem. De originele Santa Ana is verrijkt om gin & tonic-liefhebbers nog beter te bekoren, met meer jeneverbes en dalandan, een Filipijnse citrusvrucht, terwijl de Ylang-Ylang-noten behouden blijven. Het resultaat is een gedurfd en weelderig bloemig boeket bij elke slok.
Beperkte Perceelserie!
Met duurzame teelt is de Grande Savane rum vervaardigd uit suikerriet afkomstig van een gelijknamig perceel dat wordt beheerd volgens de biologische landbouw.