

Datasheet
Specifieke referenties
De kastanjebruine tint van deze whisky komt rechtstreeks van de rijping in vaten van 228 liter die eerder Pinot Noir van Château de Chassagne-Montrachet bevatten.
Ontdek de rijkdom en zoetheid van Chinaco Reposado tequila.
Met de hand vervaardigd van 100% pure blauwe agave, belichaamt deze premium tequila de Mexicaanse erfenis in al zijn pracht.
11 maanden gerijpt in ex-scotch eiken vaten, heeft het een lichte amberkleur en biedt het een fluweelzachte textuur.
De heldere en frisse smaken zijn prachtig in balans, bekroond met een middel-lange, fruitige en kruidige afdronk.
Of het nu puur of in je favoriete cocktail wordt genoten, Chinaco Reposado staat trots en mengt zich prachtig.
Doorheen de Schotse Hooglanden, en in het bijzonder in het noorden en westen, vindt u het hart van de veengebieden. Afgelegen en geïsoleerd, maar rijk aan iconische fauna en flora, bepaalt deze omgeving het landschap en levert ze een waardevolle brandstof voor het whiskyproductieproces. ```
Etsu Pacific Ocean Water Gin wordt gedistilleerd in de Asahikawa-distilleerderij op Hokkaido, het op één na grootste van de vier hoofdeilanden van de archipel, maar het op één na dunst bevolkte. Bronwater uit de bergen en zeewater uit de Stille Oceaan worden toegevoegd aan zorgvuldig geselecteerde planten zoals jeneverbes, bittere sinaasappelschil, zoethoutwortel, engelwortel en koriander om deze unieke gin te produceren, die de Japanse kust in een fles weet te vangen.
Deze Agricole Witte Rum op 40° wordt gemaakt van puur vers suikerrietsap, zorgvuldig gedistilleerd om de rijkdom en intensiteit van zijn natuurlijke aroma's vast te leggen.
Deze spirit onderscheidt zich door zijn rondheid in de mond en zijn levendige aromatische palet, waardoor het een onmisbare keuze is voor cocktail- en Ti-punchliefhebbers.
Bekroond met verschillende prestigieuze medailles, belichaamt het de excellentie van de Martinique Agricole rums.
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap fermenteert volledig om de cider te distilleren. De dubbele distillatie vindt plaats zes maanden na het gistingsproces van de cider. De eerste distillatie van de cider geeft de petite eau van 30% vol. en het is de tweede distillatie, van de petite eau, die de Calvados oplevert.