Darroze Le Luxe Gascon 1929

De Gascogne, een regio gelegen tussen de Atlantische Oceaan, de Pyreneeën en de Garonne, heeft altijd een bijzondere levenskunst behouden. Dit is gebaseerd op een erfenis die verschillende eeuwen teruggaat. ARMAGNAC is natuurlijk de perfecte ambassadeur van deze gerespecteerde traditie. Al meer dan 700 jaar geven wijnbouwers, distilleerders, kuipers, kwekers en keldermeesters Armagnac al zijn adel.Luxe in de Gascogne, en in de Armagnac, wordt gevoed door waarden die geworteld zijn in delen, doorgeven, respect voor het ambachtelijke product, hoge normen en uitmuntendheid.Het is in deze geest dat het huis DARROZE zijn Armagnacs uit de mooiste terroirs sublimeert.

De Gascogne, een regio gelegen tussen de Atlantische Oceaan, de Pyreneeën en de Garonne, heeft altijd een bijzondere levenskunst behouden. Dit is gebaseerd op een erfenis die verschillende eeuwen teruggaat. ARMAGNAC is natuurlijk de perfecte ambassadeur van deze gerespecteerde traditie. Al meer dan 700 jaar geven wijnbouwers, distilleerders, kuipers, kwekers en keldermeesters Armagnac al zijn adel.
Luxe in de Gascogne, en in de Armagnac, wordt gevoed door waarden die geworteld zijn in delen, doorgeven, respect voor het ambachtelijke product, hoge normen en uitmuntendheid.
Het is in deze geest dat het huis DARROZE zijn Armagnacs uit de mooiste terroirs sublimeert.
Van generatie op generatie worden oude Armagnacs kostbaar bewaard in de kelders, verpakt in Dame-Jeannes (grote glazen flessen van 30 tot 50 liter).
Prachtige Armagnacs, even zeldzaam als met een rijke geschiedenis. Marc Darroze, gebaseerd op de waarden van authenticiteit en uitmuntendheid, heeft enkele van deze verborgen schatten willen sublimeren in deze beperkte series onder de naam Luxe Gascon.
Luxe in de Gascogne wordt vertegenwoordigd door het vermogen van producenten en kwekers om Armagnacs decennia lang te bewaren. Finesse, authenticiteit, zeldzaamheid, elegantie zijn allemaal woorden die deze Armagnacs kenmerken, verpakt in kristallen karaffen die speciaal zijn vervaardigd om deze uitzonderlijke producten te sublimeren.
Elke partij is uniek (slechts enkele flessen), elke karaf is genummerd en gaat vergezeld van een certificaat dat de herkomst en het respect van alle stappen aangeeft die het mogelijk maken getuige te zijn van deze zo bijzondere luxe.

|DEGUSTATIEKAART|

Marc Darroze vertelt ons dat het oogstjaar 1929 verrassend fris is, ondanks zijn hoge leeftijd. Aan de aroma's van koffie, cacao, honing en leer die men in een armagnac van deze leeftijd aantreft, worden tonen van pruimen en vijgen toegevoegd, waardoor het een voortreffelijk evenwicht krijgt.

ARM170

Datasheet

Land
Frankrijk
Volume
0.7
Merk
Darroze
Alcoholgraad
43.3°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.