Dolin Vermouth Blanc
In 1881 werd in de Savoie de witte versie van vermout gecreëerd. Zoet en aromatisch, onze vermout uit Chambéry leent zich perfect voor alle delicatessen, en blijft het tijdloze symbool van opperste elegantie.
In 1881 werd in de Savoie de witte versie van vermout gecreëerd. Zoet en aromatisch, onze vermout uit Chambéry leent zich perfect voor alle delicatessen, en blijft het tijdloze symbool van opperste elegantie.
|DEGUSTATIEKAART|
• Kleur
Briljant, helder en vloeiend.
• Neus
Complex met het aroma van geplette alpenplanten, kamfer en citrusvruchten.
• Mond
Een mooie harmonie van plantaardige noten gecombineerd met een zijdezachte textuur.
• Afdronk
Om de indruk compleet te maken, gaan de brem- en vlierbloesemaroma's van deze witte Franse vermout verder met smaken van verse amandelen en perzik.
Datasheet
- Land
- Frankrijk
- Volume
- 0.75
- Merk
- Dolin
- Alcoholgraad
- 16°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Glendalough Wild Botanical Gin
Wij verzamelen wilde planten uit de bergen rond de distilleerderij om deze buitengewone gin te maken.
Deze duurzaam geplukte planten gaan vers (niet gedroogd) in de distilleerketel, binnen enkele uren na het plukken. Ze worden zorgvuldig langzaam gedistilleerd om de delicate smaken in kleine batches naar boven te halen.
De snijpunten worden per batch bepaald, op basis van geur en smaak (nooit getimed of geautomatiseerd) alsof elke batch de eerste is, waardoor deze gin op een heel ander smaakniveau komt.
De kennis, ervaring en moeite die in elke fles gaan, is wat het zo speciaal maakt.
Wij zijn er dol op in een G&T gegarneerd met een partje grapefruit en een vers gescheurd takje basilicum. Of probeer het eens in een Tom Collins.