Merlet Lune d'Abricot 70 cl
Datasheet
- Land
- Frankrijk
- Volume
- 0.7
- Merk
- Merlet
- Alcoholgraad
- 25°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Finlaggan Eilean Mor
Een toevoeging aan het Finlaggan-assortiment uit 2015, genaamd Eilean Mor (degenen onder u die de geografie van Islay kennen, zullen die naam kennen). Deze uitdrukking is gebotteld op een iets hogere sterkte dan andere Finlaggan-releases (uiteraard exclusief de Cask Strength). De whisky komt van een geheime distilleerderij op Islay - Het is een goed bewaard geheim welke...
Koval Millet Whiskey
Met een mash bill van 100% gierst in combinatie met KOVAL's kenmerkende distilleertechniek ontworpen om de ware smaak van het graan te benadrukken, biedt KOVAL Millet whisky liefhebbers een single grain expressie met een echt unieke drinkervaring. Noten van noten en vanille bepalen het gehemelte, met een schone en heldere afdronk.
Pisco Barsol Mosto Verde Quebranta
Ontdek de Pisco Barsol Mosto Verde Quebranta, een uitzonderlijke brandewijn uit Peru, geproduceerd in de Ica-vallei door Bodega Isidro.
Met 100 jaar ervaring produceert deze distilleerderij druivenbrandewijnen van ongeëvenaarde kwaliteit.
De term "Pisco" vindt zijn oorsprong in de taal van de inheemse volkeren, wat "vliegende vogel" betekent, een eerbetoon aan het culturele en historische erfgoed van deze drank.
Barsol Mosto Verde Quebranta onderscheidt zich door zijn unieke productieproces met de "Mosto Verde"-methode, waarbij de dubbele hoeveelheid druiven (voor BARSOL, 5 kg per fles) nodig is voor een ongeëvenaarde aromatische rijkdom.
Pisco Barsol Mosto Verde Italia
Pisco Barsol Mosto Verde Italia is een echt juweel van de Peruaanse traditie, een verfijnde geest die de essentie van de kunst van het Pisco-distilleren vastlegt.
Gemaakt van halfgefermenteerde Italiaanse druiven, onderscheidt deze Pisco zich door zijn zachtheid en romige textuur, het resultaat van een unieke techniek waarbij de fermentatie wordt gestopt voordat alle suikers in alcohol worden omgezet.
Dit proces, dat het gebruik van 10 kg druiven per fles vereist, geeft uitzonderlijk rijke druivenaroma's vrij, perfect voor pure proeverijen.