ABK6 Réserve Artiste 2

ABK6 is ervan overtuigd dat het mengen van eaux-de-vie afkomstig van één uitzonderlijk domein Cognac een onmiskenbaar karakter en kracht geeft. Het huis, dat zeer gehecht is aan het terroir, heeft besloten om verschillende Cognacs te produceren op basis van hun oorsprong. De filosofie wordt dan ook samengevat in de uitdrukking " Single Estate Cognac ".Domaines Francis Abecassis is een onafhankelijke producent van Single Estate Cognac, met 370 hectare wijngaarden gelegen op het beste terroir van de Cognac-appellation. Om ABK6 Cognac te creëren, heeft de keldermeester de oudste en meest emblematische "eaux-de-vie" van de domeinen gekozen. Het hele ABK6 gamma is "gourmand" met toetsen van gekonfijte appelvruchten en specerijen. De exclusieve vierkante fles van ABK6 bevestigt de mod...

ABK6 Reserve Artist Collection is een Limited Edition, genummerde flessen van N°1 tot 10000.
In de rijpingskelders van ons familiedomein en in onze distilleerderij stellen wij de werken tentoon van de plaatselijke kunstenaar Julien Drevelle, omringd door eiken vaten die onze kostbare cognacs bevatten. Deze schilderijen leven en evolueren dankzij het aandeel van de engelen en laten onze cognacs harmonieus rijpen.
Deze Cognac ABK6 Reserve Artist Collection, fijn en intens aromatisch, is een testament van wat lange rijping aan cognac oplevert in termen van elegantie en complexiteit.
ABK6 Reserve zit in een unieke fles met een mooie kurktop van beukenhout. Het etiket en de geschenkverpakking belichamen de heldere en harmonieuze kleuren van het schilderij van de kunstenaar.

|DEGUSTATIEKAART|

Kleur
Briljant en helder amber.

Neus
Intense aroma's en elegantie die de noten van appels, peren, gekonfijt, lums, kaneel en vanille combineren met delicate houtachtige accenten.

Mond
Mooi evenwicht tussen rondheid en structuur, kruidige aroma's, vanille en houtachtig, de aanhoudende fruitige noten onthullend.

COG046

Datasheet

Land
Frankrijk
Volume
0.7
Merk
ABK6
Alcoholgraad
40°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.