Papillon Rose Freespirit Ambré

Freespririt 45% amber rum ontwikkelt een karakter dat zowel subtiel als krachtig is, met tonen van sinaasappelschil, vanille en specerijen. Om ontdekt te worden!
Het Huis Papillon, dat wordt uitgebaat door François Longueteau, dankt zijn reputatie aan zijn uitzonderlijke knowhow en zijn hoge normen bij de productie van zijn rums, terwijl het tegelijkertijd producten weet aan te bieden die volledig toegankelijk zijn voor zowel kenners als amateurs.

Het Maison Longueteau heeft geleidelijk aan een uitstekende reputatie opgebouwd in de sector van de Guadeloupe rum en produceert enkele van de beste jaargangen die representatief zijn voor deze regio.

Een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1895...

Dit jaar is het begonnen aan een gedurfde onderneming: het populariseren van rums van eigen bodem door een leuke, moderne versie ervan te leveren die voor iedereen toegankelijk is in supermarkten. Het merk Papillon is het resultaat van dit vernieuwende experiment.

Hier ontdekken we de tweede referentie: na de witte rum, is hier de amber rum! Papillon Freespirit, is zijn naam, die verwijst naar de bijnaam die aan het eiland Guadeloupe is gegeven.

De neus roept geuren op van citrusvruchten, met name sinaasappel, vergezeld van specerijen zoals kaneel of steranijs. In de mond vinden we dezelfde smaken, aangevuld met een gastronomische vanille.

Een zeer goede amberkleurige rum, zoals alleen Longueteau het geheim kent, gepresenteerd in een fles met een verfijnd, kleurrijk en origineel design!

RHUM768

Datasheet

Land
Guadeloupe
Volume
0.7
Merk
Papillon
Alcoholgraad
45°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.