Papillon Rose Freespirit Ambré
Freespririt 45% amber rum ontwikkelt een karakter dat zowel subtiel als krachtig is, met tonen van sinaasappelschil, vanille en specerijen. Om ontdekt te worden!
Het Huis Papillon, dat wordt uitgebaat door François Longueteau, dankt zijn reputatie aan zijn uitzonderlijke knowhow en zijn hoge normen bij de productie van zijn rums, terwijl het tegelijkertijd producten weet aan te bieden die volledig toegankelijk zijn voor zowel kenners als amateurs.
Het Maison Longueteau heeft geleidelijk aan een uitstekende reputatie opgebouwd in de sector van de Guadeloupe rum en produceert enkele van de beste jaargangen die representatief zijn voor deze regio.
Een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1895...
Dit jaar is het begonnen aan een gedurfde onderneming: het populariseren van rums van eigen bodem door een leuke, moderne versie ervan te leveren die voor iedereen toegankelijk is in supermarkten. Het merk Papillon is het resultaat van dit vernieuwende experiment.
Hier ontdekken we de tweede referentie: na de witte rum, is hier de amber rum! Papillon Freespirit, is zijn naam, die verwijst naar de bijnaam die aan het eiland Guadeloupe is gegeven.
De neus roept geuren op van citrusvruchten, met name sinaasappel, vergezeld van specerijen zoals kaneel of steranijs. In de mond vinden we dezelfde smaken, aangevuld met een gastronomische vanille.
Een zeer goede amberkleurige rum, zoals alleen Longueteau het geheim kent, gepresenteerd in een fles met een verfijnd, kleurrijk en origineel design!
Datasheet
- Land
- Guadeloupe
- Volume
- 0.7
- Merk
- Papillon
- Alcoholgraad
- 45°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
La Fabrique N°4 Fruit de la Passion - Hibiscus
Deze eenvoudige en heerlijke bereiding mengt de fruitige en zure aroma's van passievrucht met de bloemige noten van hibiscus in een perfect evenwicht. Een echt topproduct!
La Fabrique N°5 Mangue - Abricot - Thym
La Fabrique de l'Arrangé N°05 is een gearrangeerde rum die in Île-de-France wordt geproduceerd door Tricoche Spirits. In dit recept, gemaakt met AOC Martinique landbouwrum, worden de rondheid van de Kent mango en de zoetheid van de gedroogde abrikoos versterkt door een vleugje tijmbloem.
Hee Joy VSOP Jamaica
Deze keer nodigt het merk ons uit naar Jamaica te gaan: naar de ontdekking van een zeer oude VSOP-rum om precies te zijn. Deze creatie van de Worthy Park distilleerderij heeft vier jaar in Bourbon vaten gelegen en is vervolgens naar de Cognac streek vervoerd voor een extra rijping van zes maanden in de kelders van het merk in Chevanceaux. Deze cuvée heeft dus geprofiteerd van een dubbel rijpingsproces in een tropisch en continentaal klimaat.