Longueteau Rhum Blanc - 50 %

Gun's Bell is een gekruide rum die in de Cognac-regio wordt geproduceerd door Hedonist. Deze mix van de Dominicaanse Republiek, Guyana, Barbados en Trinidad krijgt een unieke behandeling. Het is doordrenkt met specerijen en Franse eikenhoutsnippers (ex-cognac). Daarna wordt hij lichtjes gezoet en 4 tot 6 maanden gerijpt in sterk getoaste eiken vaten. Deze gekruide rum is perfect voor een Dark n' Stormy cocktail, een originele Mojito, of zelfs een Vieux Carré.

Gun's Bell is een gekruide rum van Hedonist Spirits. Het is gemaakt van een selectie rum uit 4 Caribische gebieden (Dominicaanse Republiek, Guyana, Barbados en Trinidad en Tobago).

Deze rums worden vervolgens geblend in de kelders van Hedonist in Charente-Maritime. Ze worden doordrenkt met schaafsel van vaten die Cognac hebben bevat en een mengsel van kruiden, alvorens 4 tot 6 maanden in eiken vaten te rijpen.

Gun's Bell Spiced Rum heeft verschillende prijzen gewonnen waaronder een gouden medaille op het Concours Mondial de Bruxelles.

|DEGUSTATIEKAART|

De kleur van Gun's Bell Rum is barnsteen met gouden accenten.

Neus
Aroma's van gekonfijt fruit en houtachtige noten komen eerst. Vervolgens komen citrus en exotisch fruit naar voren in een ensemble dat wordt ondersteund door honing maar goed wordt versterkt door specerijen.

Smaak
De houtachtige en kruidige kant overheerst het geheel, vergezeld van een vleugje exotisch fruit.

Gun's Bell kan droog worden gedronken of met een gemberbiertje worden neergezet. Liefhebbers van cocktails kunnen het ook gebruiken in meer creatieve recepten.

RHUM368

Datasheet

Land
Guadeloupe
Volume
0.7000000000
Merk
Longueteau
Alcoholgraad
50°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.