De LONGUETEAU 62° agricole witte rum belichaamt de durf van de familie Longueteau, bekend om het creëren van uitzonderlijke producten. De LONGUETEAU 62° is ons product dat het dichtst bij het "hart van de distillatie" ligt, waardoor het een echte nectar is. Met een ongeëvenaarde kwaliteit onderscheidt deze rum zich op natuurlijke wijze. Hij wordt het best gekoeld als digestief genoten.
PROEFNOTITIES :
NEUS: Zeer geurig, krachtig.
SMAAK: Lang in de mond, met tonen van suiker en limoen.
Datasheet
Specifieke referenties
De Longueteau 50° agricole witte rum wordt gemaakt van twee suikerrietvariëteiten, het "blauwe" riet en het "rode" riet. Deze variëteiten zijn geselecteerd en staan bekend om hun aromatische kracht. Van superieure kwaliteit onderscheidt deze rum zich door de verfijning van zijn aroma's. Hij wordt het best gedronken in een ti-punch.
Eeuwenlang hebben de woelige wateren van de Atlantische Oceaan niet alleen het karakter van de inwoners van Islay gevormd, maar ook het karakter van hun beroemde whisky’s. In veel opzichten weerspiegelt deze fijne malt het karakter van de mensen van Islay – sterk maar zachtaardig, warm maar soepel, met een rijpheid die verder gaat dan zijn jaren. Robuuste turf, met die onvergelijkbare adem van de kust,
Etsu Pacific Ocean Water Gin wordt gedistilleerd in de Asahikawa-distilleerderij op Hokkaido, het op één na grootste van de vier hoofdeilanden van de archipel, maar het op één na dunst bevolkte. Bronwater uit de bergen en zeewater uit de Stille Oceaan worden toegevoegd aan zorgvuldig geselecteerde planten zoals jeneverbes, bittere sinaasappelschil, zoethoutwortel, engelwortel en koriander om deze unieke gin te produceren, die de Japanse kust in een fles weet te vangen.