Miracielo

Miracielo is een gekruide rum die in Guatemala wordt geproduceerd door dezelfde distilleerderij die Botran produceert. Het recept van deze gekruide rum dateert van 1953: een traditionele maceratie van verse pruimen, sultana's en vanille. De productie wordt in kleine hoeveelheden uitgevoerd. De fles is bijzonder goed ontworpen, met een handgemaakte lederen kraag.

Miracielo rum wordt met de hand gemaakt in Guatemala. Het is een gekruide rum met een origineel recept uit 'La Antigua Guatemala de 1953'!

Tijdens het rijpingsproces worden verse pruimen, sultana's en vanille met de hand toegevoegd om een royale maceratie mogelijk te maken.

Zo biedt deze Reserva Especial Miracielo een unieke signatuur. Ook de fles onderstreept het ambachtelijke karakter van deze rum met een geraffineerd detail, een handgemaakte kraag van chocoladeleer.

|DEGUSTATIEKAART|

Neus
De neus is licht maar tamelijk geurig, met een harsachtige en vegetale tendens. De karamel en vanille van het geroosterde vat zorgen voor rondheid en een zekere gulzigheid. Een paar etherische toetsen vliegen over het glas, met accenten van vers fruit (lychees) en bloemen.

Mond
De smaak is rond en verfijnd, met licht gebrande aroma's (koffie, melasse, geroosterde noten) en zoete specerijen (vanille, kaneel). Er is een zekere warmte in het midden van de smaak, met alcohol gekleed in specerijen.

Afdronk
De afdronk is rond, met een fruitigheid die naar de zoetige kant neigt.

RHUM647

Datasheet

Land
Guatemala
Age
/
Volume
0.7
Merk
Botran
Alcoholgraad
38°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.