

Deze rijkelijk bewerkte rum heeft ten minste 21 jaar in eikenhouten vaten gelegen en is daarna kunstig geblend, zodat u ervan kunt genieten.
Gemaakt van rums van tussen de 21 en 25 jaar oud, gerijpt in eiken vaten van 45 gallon, binnen zes graden van de evenaar in Guyana. El Dorado 21 werd bekroond met een Gold op het International Rum Festival 2003 in Canada en met een Silver op de 2003 International Wine and Spirit Competition in Londen. Zeer opmerkelijk was dat dit de hoogst scorende rum was die ooit werd geproefd door het Beverage Tasting Institute in Chicago.
|DEGUSTATIEKAART|
• Neus
Mokka, toffee, tabak en donkere specerijen.
• Smaak
Fluweelzacht met een volle body van tropisch fruit, koffie, leer en rijke toffee.
• Afdronk
Nootachtig en rokerig
Datasheet
Specifieke referenties
10 jaar is de magische leeftijd voor een rum. Hij staat dan aan het firmament van zijn evolutie. Met zijn sterke karakter en houtachtige zoetheid zal hij de meest veeleisende fijnproevers veroveren.