Minstens vijf jaar in eikenhouten vaten gelegd, is deze rum doordrenkt met onovertroffen dimensies en diepte. Kan het best puur of met ijs worden gedronken.
Minstens vijf jaar in eikenhouten vaten gelegd, is deze rum doordrenkt met onovertroffen dimensies en diepte. Kan het best puur of met ijs worden gedronken.
|DEGUSTATIEKAART|
Levendige neus met gedroogd tropisch fruit en aroma's van karamel, butterscotch en melasse. Een levendige kruidige entree leidt tot een zich ontwikkelend gehemelte van fruit, karamel en geroosterde kokosnoot, vervagend tot een vanille-getinte gloed.
Datasheet
Specifieke referenties
Vanaf de eerste neus komen levendige tonen van geel fruit en vanille naar boven, die de rondheid en heerlijkheid van deze Single Malt aangeven. De afdronk is verrassend lang, met tonen van geroosterd eikenhout.
El Dorado 15Y Special Reserve staat al lang bekend als de beste rum van de Caraïben en heeft de afgelopen tien jaar voortdurend belangrijke prijzen gewonnen. Het is een fijne, cognac-achtige rum met het meest intrigerende en complexe karakter in zijn klasse. Perfect om lang van te nippen, puur of on the rocks. Een klassieker!
Deze super-premium gin wordt gemaakt volgens ons eigen recept, een combinatie van een speciaal geselecteerde reeks botanicals en de beste zuivere graan-eau-de-vie. De gin wordt geproduceerd in kleine batches met alleen de beste ingrediënten.
Deze frisse gin met rozenblaadjes werd voor het eerst gemaakt ter ere van Rose, de moeder van Ciaran "Rowdy" Rooney, de hoofddistilleerder van Glendalough, ter gelegenheid van de bruiloft van zijn jongere broer.
De zorgvuldig onderhouden bloemen uit haar rozentuin worden gestoomdistilleerd met wilde rozen en planten uit de bergen rondom de distilleerderij om een intens bloemige gin te creëren.
Na de distillatie wordt de gin geïnfuseerd met nog meer rozen om de aroma's te verdiepen en hem zijn mooie roze tint te geven.
ABK6 Honey Cognac is elegant en subtiel, met bloemige tonen afkomstig van zowel honing als Cognac: jasmijn, viooltje, kamperfoelie en rozenblaadjes. Daarna volgen warme en delicate sensaties van specerijen en gekonfijte sinaasappels. Deze geuren vermengen zich met houtachtige vanille en karamel.