Glendalough Wild Botanical Gin
Wij verzamelen wilde planten uit de bergen rond de distilleerderij om deze buitengewone gin te maken.
Deze duurzaam geplukte planten gaan vers (niet gedroogd) in de distilleerketel, binnen enkele uren na het plukken. Ze worden zorgvuldig langzaam gedistilleerd om de delicate smaken in kleine batches naar boven te halen.
De snijpunten worden per batch bepaald, op basis van geur en smaak (nooit getimed of geautomatiseerd) alsof elke batch de eerste is, waardoor deze gin op een heel ander smaakniveau komt.
De kennis, ervaring en moeite die in elke fles gaan, is wat het zo speciaal maakt.
Wij zijn er dol op in een G&T gegarneerd met een partje grapefruit en een vers gescheurd takje basilicum. Of probeer het eens in een Tom Collins.
Wij verzamelen wilde planten uit de bergen rond de distilleerderij om deze buitengewone gin te maken.
Deze duurzaam geplukte planten gaan vers (niet gedroogd) in de distilleerketel, binnen enkele uren na het plukken. Ze worden zorgvuldig langzaam gedistilleerd om de delicate smaken in kleine batches naar boven te halen.
De snijpunten worden per batch bepaald, op basis van geur en smaak (nooit getimed of geautomatiseerd) alsof elke batch de eerste is, waardoor deze gin op een heel ander smaakniveau komt.
De kennis, ervaring en moeite die in elke fles gaan, is wat het zo speciaal maakt.
Wij zijn er dol op in een G&T gegarneerd met een partje grapefruit en een vers gescheurd takje basilicum. Of probeer het eens in een Tom Collins.
|DEGUSTATIEKAART|
Proeven van Glendalough Wild Botanical Gin is als neervallen in het bos. Bloemen begroeten je neus samen met vers gekapte jeneverbes en dennennaalden. Het gehemelte is zacht en olieachtig. Pittige peperkorrels en sappige jeneverbes zijn de primaire smaken. Bij de tweede en derde smaak zijn er ook orriswortel en bittere citrus. Al deze smaken zijn vrij strak gebonden. Laat ze zich maar ontvouwen in wat tonic.
Datasheet
- Land
- Ierland
- Volume
- 0.7
- Merk
- Glendalough
- Alcoholgraad
- 41°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Dupont Calvados VSOP Vieille Réserve
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap fermenteert volledig om de cider te distilleren. De dubbele distillatie vindt plaats zes maanden na het gistingsproces van de cider. De eerste distillatie van de cider geeft de petite eau van 30% vol. en het is de tweede distillatie, van de petite eau, die de Calvados oplevert.
Villa Lobos Tequila Reposado
Tequila Villa Lobos is het resultaat van een vriendschap en nauwesamenwerking tussen de families Camarena en Sklar. Deagave die gebruikt wordt voor Villa Lobos wordt geoogst door agaveros van deCamarena Family plantages in Los Altos, de gevierde Arandashooglanden, waardoor alleen de zoetste en meest rijpe wordenworden gebruikt. Villa Lobos is een perfect voorbeeld van handgemaakte Tequilagemaakt met passie en zorg op de traditionele manier.Villa Lobos Blanco 55% is zacht en barstensvol smaak van deberoemde Villa Lobos 'witte peper neus' die wordt versterkt wanneertoegevoegd aan ijs of een andere mixer. Bartenders hebben ons specifiekom deze nieuwe optie gevraagd en we hebben geluisterd en zijn trotsom het toe te voegen aan het bestaande assortiment.Elke fles is met de hand genumm...