Limoncino Riviera dei Limoni Afkomstig van het traditionele recept van de Riviera dei Limoni aan het Gardameer, wordt deze zoete maar toch uitgesproken likeur gemaakt van citroenschilextracten.
Perfect na een maaltijd, combineert het elegant met klassieke gebakjes. Het kan ook worden gebruikt om desserts en ijs te bereiden, evenals om originele en dynamische cocktails te creëren. Serveer het goed gekoeld of bevroren. De fruitlikeuren van Marzadro worden gekenmerkt door frisse en verfijnde smaken. Ze zijn het resultaat van een constante toewijding aan het creëren van producten waarbij de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen een absolute prioriteit is.
Datasheet
Specifieke referenties
Glendalough Peated Pot Still is een gedurfde combinatie van Ierse whiskeytraditie en innovatie, die de Pot Still-stijl herdefinieert. Hij wordt gemaakt van gemoute en ongemoute gerst, gedistilleerd in traditionele koperen pot stills en meer dan zeven jaar gerijpt. De toevoeging van geturfde mout, gerookt tijdens het drogen, zorgt voor een krachtige twist, waarbij delicate rook wordt vermengd met de karakteristieke kruiden en romige textuur van Pot Still-whiskey. Gedistilleerd en gebotteld op 46% vol., begint hij zijn rijping in Amerikaanse ex-bourbonvaten van eikenhout. Daarna rijpt hij nog eens vier jaar in vaten van virgin oak. Deze lange rijping geeft aroma’s van geroosterd eiken, rijke vanille en warme kruiden, perfect in balans gebracht door een subtiele turfrook. Een zeer s...
Diciotto Lune Riserva Botte Porto Le Diciotto Lune, Grappa Stravecchia, is afkomstig van een mix van rode en witte druivensoorten, en wordt vervolgens 18 maanden gerijpt in kleine vaten van kersenhout, es, eik en robinia.
Deze beperkte editie is gerijpt in ex-bourbon vaten en vaten uit de oceaanstreek Charente ten noorden van Bordeaux.
De Cañero Sauternes rumvat-afwerking wordt dubbel gerijpt na het mengen in witte eikenhouten vaten die worden gebruikt om zoete wijn uit de Sauternes-regio in Frankrijk te rijpen. Na ongeveer 9 maanden in deze vaten doorgebracht te hebben, mengt de rum zijn karakter met de zoete tonen van de Sauternes-wijn, waardoor het een zeer drinkbare spirit wordt, gewaardeerd door zowel nieuwkomers als kenners.