Eiko betekent "glorie" in het Japans. Eiko wordt geproduceerd op het eiland Hokkaido en is een vodka die wordt verkregen door de distillatie van suikerrietmelasse. Tijdens het hele productieproces profiteert ze van de uitzonderlijke kwaliteit van het water uit Hokkaido. Met Eiko krijgt u de volledige Japanse expertise op het gebied van filtratie door zand en houtskool aangeboden.
PROEFNOTITIES :
KLEUR: Helder, transparant.
NEUS: Zacht met verfrissende aroma’s.
SMAAK: Evenwichtig met tonen van zoethout.
AFDRONK: Frisheid en lengte.
Datasheet
Specifieke referenties
Finlaggan Old Reserve is een geturfde single malt whisky afkomstig van een niet nader genoemde Islay-distilleerderij. Gebotteld door Vintage Malt, is het een whisky met zilte en rokerige tonen.
De rijping van Phraya Elements volgt de traditie waarbij het distillaat wordt gerijpt in Amerikaanse eiken ex-bourbonvaten, die worden opgeslagen en blootgesteld aan de open lucht nabij rustige lagunes. Een blend van gerijpte rum, deze premium kwaliteit rum biedt unieke smaakervaringen die de geest van de "Craft of Refinement" weerspiegelen.
Ontdek de elegantie en originaliteit van de Japanse gin met Etsu The Original, een drank die echt het Japanse begrip "Etsu", wat "plezier" betekent, belichaamt. Geproduceerd in de Asahikawa-distilleerderij, gelegen op het eiland Hokkaido, is deze gin een ode aan Aziatische citrusvruchten, met name yuzu, een gele citrusvrucht die kenmerkend is voor de regio. Nauwkeurig vervaardigd volgens een eeuwenoud recept, onderscheidt Etsu Gin zich door zijn frisse en geurige tonen van sinaasappelschil en yuzu, wat een unieke en verfijnde smaakervaring biedt.De set bevat een fles van 70 cl vergezeld van een gegraveerd glas, perfect om te genieten van deze uitzonderlijke gin in al zijn pracht.Set met 1 Etsu Gin 70 cl fles + 1 gegraveerd glas.
15 JAAR GERIJPT: Dit is onze meest gebalanceerde en zachte single malt. Het balanceert twee verschillende kanten van het smaakpalet en verenigt ze perfect, terwijl het onze kustomgeving en de onwrikbare invloed ervan weerspiegelt. Aan de ene kant is het een intense single malt, maar tegelijkertijd is het echt in balans. Specerijen en zoetheid komen samen in deze natuurlijk rijke, amberkleurige whisky om de rijkdom van smaken te vieren, terwijl lichtere, verfrissendere kusttonen een andere kant van deze single malt laten zien.
Etsu is in Hokkaido uitgewerkt volgens een geheim Aziatisch recept met verschillende Aziatische plantaardige ingre-diënten (bessen, paprika’s, thee en verse citrus van de Japanse eilanden) inclusief gele ‘yuzu’ die de gin domineert.
Afkomstig van een zorgvuldige selectie Caribische rum, wordt Gun’s Bell geblend in onze kelders in Chevanceaux volgens een traditionele ambachtelijke methode. Vervolgens rijpt het gedurende 4 tot 6 maanden in eikenhouten vaten (afhankelijk van het weer) om houtachtige tonen, vanille, droge noten, geroosterde amandelen en rokerige accenten te ontwikkelen. Gun’s Bell onthult krachtige en smaakvolle aroma’s en laat een ongeëvenaarde stroom van smaken vrijkomen, met zowel fruitige als rokerige tonen.