Etsu is een van de eerste Japanse gins op de markt. Etsu betekent "PLEZIER" in het Japans. Deze gin werd ontwikkeld door de Asahikawa-distilleerderij in Hokkaido, volgens het verhaal van een eeuwenoud Aziatisch recept dat verschillende kruiden, specerijen en citrusvruchten vereist, waarvan sommige alleen in Azië te vinden zijn (bessen, pepers, citrusvruchten…). De bijzonderheid van Etsu gin zit in de blijvende aanwezigheid van sinaasappelschillen en yuzu, die gele citrusvrucht die erg populair is in Azië.
PROEFNOTITIES
KLEUR: Helder, transparant.
NEUS: Floraal en kruidig, met uitgesproken tonen van citrus en Yuzu.
SMAAK: Fris en goed in balans met peperige tonen en een vleugje zoethout.
AFDRONK: Rond, soepel, zijdezacht.
Datasheet
Specifieke referenties
Gerijpt gedurende 18 jaar, het is vol en kruidig dankzij de vaten die voor de rijping zijn geselecteerd.
Ontspan met de unieke smaken van sappige Clementines uit Italië, handgeplukte Italiaanse jeneverbes, een vleugje Pancalieri munt en andere lokale botanische middelen.
Ontdek de Yamazakura Blended, een echte parel van de Sasanokawa Shuzo-distilleerderij.
Deze Japanse whisky belichaamt perfect de kunst van het blenden met een verfijning en complexiteit die de meest veeleisende kenners zullen bekoren.
De naam "Yamazakura," die "Yama" (berg) en "Sakura" (kersenbloesem) combineert, roept al de vergankelijke en majestueuze schoonheid van Japanse landschappen op.
Gerijpt in bourbonvaten, valt deze blend van vier malt- en graanwhisky's op door zijn perfecte balans en betoverende aroma's.
Etsu Pacific Ocean Water Gin wordt gedistilleerd in de Asahikawa-distilleerderij op Hokkaido, het op één na grootste van de vier hoofdeilanden van de archipel, maar het op één na dunst bevolkte. Bronwater uit de bergen en zeewater uit de Stille Oceaan worden toegevoegd aan zorgvuldig geselecteerde planten zoals jeneverbes, bittere sinaasappelschil, zoethoutwortel, engelwortel en koriander om deze unieke gin te produceren, die de Japanse kust in een fles weet te vangen.
Ontdek de durf en zachtheid van Rebel Yell Straight Bourbon, een iconische whisky die sinds 1849 drankliefhebbers weet te verleiden.
Op ambachtelijke wijze gemaakt volgens een innovatief recept van tarwe, maïs en gemoute gerst, onderscheidt deze bourbon zich door zijn unieke karakter en rijke, complexe smaakprofiel.
Dubbel bekroond op de San Francisco World Spirits Competition, belichaamt hij excellentie en originaliteit.
Of u nu puur, met ijs of in een cocktail geniet, Rebel Yell Straight Bourbon belooft een onvergetelijke smaakervaring.
Deze rebelse small batch straight rye biedt een zachte kruidige rogge smaak met genoeg ruggengraat om klassieke cocktails aan te kunnen.