

Deze rum is een destillaat van lokale suikerrietmelasse, in een koperen Pot Still. Het suikerriet profiteert van een bodem die rijk is aan mineralen. Met een tropisch klimaat en een gemiddelde temperatuur van 22,5 ° C is deze archipel de enige plek in Japan waar de teelt van suikerriet mogelijk is.
Helios Distillery heeft een 21 jaar oude versie van zijn Teeda artisanale rum gelanceerd. Gedistilleerd in 1998 en gebotteld door de 3e generatie van de Matsuda-familie. Helios is de oudste distilleerderij in Japan en produceert sinds 1961 rum op verzoek van het Amerikaanse leger in die tijd in Okinawa.
Deze rum is een destillaat van lokale suikerrietmelasse, in een koperen Pot Still. Het suikerriet profiteert van een bodem die rijk is aan mineralen. Met een tropisch klimaat en een gemiddelde temperatuur van 22,5 ° C is deze archipel de enige plek in Japan waar de teelt van suikerriet mogelijk is.
Deze rum heeft 21 jaar gerijpt in nieuwe Amerikaanse eikenhouten vaten. Een uniek product in zijn soort, met slechts 2500 flessen te koop, allemaal genummerd en 12 voor België!
|DEGUSTATIEKAART|
• Kleur
Mahonie
• Neus
Verfijnd, finesse met toetsen van honing en zoethout.
• Mond
Mooie duur, fijn product met aromas van chocolade en vanille.
• Afdronk
Lange en soepel ondanks zijn 48%.
Datasheet
Specifieke referenties
Deze rum is een destillaat van lokale suikerrietmelasse die gedurende 3 weken wordt gefermenteerd en vervolgens wordt gedestilleerd in een koperen Pot Still. Het suikerriet profiteert van een bodem die rijk is aan mineralen en een tropisch klimaat.
Ryoma is de perfecte mix van Japanse uitmuntendheid en traditionele methoden. Het is uniek en verfijnd met florale en fruitige accenten.Rum gemaakt met puur suikerriet sap, gerijpt in Japanse witte eiken vaten.De gebruikte gisten werden oorspronkelijk door de distilleerderij gecreëerd om hun sake te fermenteren.Drink puur of in een cocktailKamertemperatuurPast perfect bij lychee sorbet
Deze rum is een destillaat van lokale suikerrietmelasse die gedurende 3 weken wordt gefermenteerd en vervolgens wordt gedestilleerd in een koperen Pot Still. Het suikerriet profiteert van een bodem die rijk is aan mineralen en een tropisch klimaat.
PROEFNOTITIES : Voor het oog Oude goudkleur met mahoniehouten accenten, met een prachtige glans. Naar de neus In de neus is deze ABÉCASSIS XXO Grande Champagne cognac zeer delicaat, fijn en krachtig. Hij verleidt met zijn frisheid en grote complexiteit. Het druivenras Grande Champagne wordt benadrukt door elegante houtachtige, vanille en subtiele tonen. Gedroogd fruit vermengt zich met de geur van gedroogde bloemen, jasmijn en lentebloemen. In de mond Het gehemelte evolueert naar cederhout, een nectar met balsamico-accenten, dennen en sandelhout. Een lange afdronk van gekonfijte gember en nootmuskaat begeleidt de betoverende noot van de sigarendoos.
De Glenrothes Sherry Cask Reserve werd in 2014 toegevoegd aan het kernassortiment van de Speyside distilleerderij, en het is er zeker een voor de Sherry liefhebbers, want dit is de eerste single malt van Glenrothes die volledig is gerijpt in eerste vulling Sherry vaten.
Islay Single Malt Scotch Whisky Finlaggan Cask Strength is de keuze van een echte whiskyliefhebber. Gebotteld op 58% vol, stromen de kruiden bij deze dram door de kern.
Koval Cranberry Gin Likeur wordt gemaakt van biologische ingrediënten uit het Midwesten die rechtstreeks van lokale boeren worden betrokken. De likeur biedt een verleidelijke mix van bitterzoete fruitige smaken, omgeven door de frisse, goed afgeronde noten van Koval's kenmerkende 13 botanische kruiden.