

Deze agrarische rum gerijpt in eiken vaten is hebberig en verleidelijk. Hij claimt zijn Reunionese oorsprong door zijn zeer typische noten van suikerriet die gedurende het proeven aanwezig zijn.
Sinds 1845 zet Isautier de rumtraditie op het eiland Réunion voort.
De oude rum van Isautier belichaamt de geschiedenis van een familie en de liefde voor een land. Ze zijn perfect in evenwicht en weerspiegelen de unieke stijl die Matthieu Cosse, de oenoloog van de rummaker, voor ogen had. Rond en delicaat gejodeerd, combineren zij de gulzigheid van banketbakkersnoten, aromatische frisheid en complexiteit, dankzij het langzaam en gecontroleerd roosteren van de vaten.
Deze agrarische rum gerijpt in eikenhouten vaten is gulzig en verleidelijk. Het claimt zijn Reunionese oorsprong door zijn zeer typische noten van suikerriet aanwezig tijdens het proeven.
|DEGUSTATIEKAART|
• Neus
De neus is expressief, bloemig, fruitig, kruidig met aroma's van gebak en gedroogd fruit.
• Smaak
In de mond voelen we de souplesse, de lengte, de rijkdom van deze rum met gekonfijte, kruidige en zoute tonen.
• Afdronk
De slotnoot is delicaat houtachtig, bijna turfachtig, met een mooie aanhoudende aromatische frisheid.
Datasheet
Specifieke referenties
Een kruidig brouwsel ‘Caribbean rum’ die doet denken aan romerige vanille uit Madagascar, levendige sinaasappelzeste, kruidnagel, kaneel en wat kardemom.
Het label verwijst naar de oude navy ‘grogtub’.
Heel lekker met ijs en een scheutje vers limoensap of maak er de beste kruidige Daiquiri van en gebruik twee delen Rumbullion en een partje limoen.