Een van onze paradepaardjes voor de eindejaarsfeesten, "Boule de Neige" (sneeuwbal) combineert gulzigheid, originaliteit en een onvergelijkbaar visueel effect. Een van onze favorieten die uw gasten in verrukking zal brengen! Dit recept is gemaakt met rijpe vruchten, zorgvuldig geselecteerde specerijen en AOC Martinique landbouwrum, voor een proefervaring rijk aan smaken.
La Fabrique de l'Arrangé is een creatie van het merk Tricoche Spirits, dat gespecialiseerd is in gedistilleerde dranken en erin geslaagd is zich een plaats te veroveren in de concurrerende sector van de gearrangeerde rums. Het geheim? Een ultrakorte productiecyclus, om de versheid te bevorderen: de vruchten die voor de maceratie worden gebruikt en afkomstig zijn van de markt van Rungis, worden binnen 48 uur na aankoop gebotteld.
Maar dit is slechts één van de goed bewaarde geheimen van dit merk, dat getuigt van een solide know-how. Deze nieuwe creatie, met de poëtische naam "Sneeuwbal", bevat kokosnoot en macadamianoten. Twee heerlijke, prachtig witte ingrediënten die, wanneer ze in de fles hangen, aan sneeuw doen denken.
Je hebt bijna het gevoel dat je zo'n glazen bol vasthoudt die je vroeger schudde om de sneeuw te laten vallen.
Een prachtige creatie van de Fabrique de l'Arrangé...
|DEGUSTATIEKAART|
De kokosnoot vindt een aromatische echo in de macadamianoot, met een zeer vergelijkbaar smaakprofiel. De exotische smaak van deze gearrangeerde rum doorbreekt uw routine en neemt u mee naar de tropen tijdens de duur van de proeverij.
Datasheet
Specifieke referenties
Met expertise gerijpt in hoogwaardige Pedro Ximénez- en Oloroso-sherryvaten, hebben de vaten rijke en fruitige tonen toegevoegd die zich harmonieus vermengen met wervelingen van turfrook.
De Double Barrel Irish Whiskey van Glendalough begint zijn rijpingsproces in met vlammen verkoolde Amerikaanse eiken ex-bourbonvaten. Hij wordt afgerond in Oloroso-vaten uit Montilla, een klein stadje gelegen in de glooiende heuvels van het Spaanse platteland. Glendalough koos de bodega, de vloeistof, de vaten en de kuiper in deze regio van Spanje om een gevoel van terroir te bieden, gevangen in de vloeistof wanneer we onze whiskey in deze langzaam geroosterde vaten plaatsen om te rijpen. Deze speciaal geselecteerde vaten, gecombineerd met een deskundige afwerking, geven een rijke en complexe smaak aan onze Double Barrel Irish Whiskey.
De Sortilège Bosbessen is een Canadese whisky-likeur met esdoornsiroop, verrijkt met de heerlijke smaken van de beroemde wilde bosbessen uit de regio Lac Saint-Jean. Het resultaat is een opmerkelijk verfijnde likeur die zowel fruitig als licht zoet is. Het wordt het best gekoeld of met ijs geserveerd, en dankzij de rijke smaak is het ook geschikt voor koffie en cocktails. U kunt het ook puur serveren als perfecte afsluiter van een voortreffelijke maaltijd. Sortilège wordt bereid volgens een origineel recept van de afstammelingen van de eerste kolonisten van Quebec, die de whiskybrouwtechnieken van de Nieuwe Wereld meenamen en een lokaal inheems ingrediënt, esdoornsiroop, toevoegden om een echt unieke spirit te creëren.
Uitstekende cocktails, een eerbetoon aan de grote klassiekers, perfect in balans, en klaar om gedronken te worden met slechts een paar mooie ijsblokjes.
Een exotische reis met zijn kumquats en yuzu citrusvruchten en zijn gouden vanillekleur als zijn amberkleurige rum. Een fris en zonnig genot tussen de zuurgraad van verjus en de kruidige warmte van eilandrums.
Deze eenvoudige en heerlijke bereiding mengt de fruitige en zure aroma's van passievrucht met de bloemige noten van hibiscus in een perfect evenwicht. Een echt topproduct!
Brazilië staat bekend als een van 's werelds grootste producenten van cacao en koffie. Het was dan ook vanzelfsprekend om deze tonen te koppelen aan onze Gran Chaco Brazil rum. Het ontwerp van de fles is geïnspireerd op de Braziliaanse fauna: de patronen stellen enkele van de meest iconische dieren van het land voor. De groene kleur is gekozen om het land te vertegenwoordigen en het natuurlijke leefgebied van zijn fauna te suggereren.