

Boompjes Korenwijn wordt 4 jaar gerijpt op vaten. Deze jenever wordt gemaakt met 60% moutwijn, het belangrijkste ingrediënt van elke jenever. Het wordt gemaakt met rogge, mout en maïs voor extra smaak! De wet bepaalt dat Korenwijn minimaal 51% moutwijn moet bevatten. Hier is het 60%, wat zorgt voor een sterke dosis moutwerking voor gebruik in cocktails of gewoon in mixdrankjes.
Het wordt 3 keer gedistilleerd tot 70% alcohol en vervolgens 4 jaar gerijpt in gebruikte Amerikaanse bourbonvaten.
6 botanicals: jeneverbes evenals vanille, lavendel, zoethout, korianderzaad en engelwortel.
Geniet van deze drank zoals je wilt, en zoals ze in Nederland doen: met rauwe haring.
Datasheet
Specifieke referenties
Eeuwenlang hebben de woelige wateren van de Atlantische Oceaan niet alleen het karakter van de inwoners van Islay gevormd, maar ook het karakter van hun beroemde whisky’s. In veel opzichten weerspiegelt deze fijne malt het karakter van de mensen van Islay – sterk maar zachtaardig, warm maar soepel, met een rijpheid die verder gaat dan zijn jaren. Robuuste turf, met die onvergelijkbare adem van de kust,
Limoncino Riviera dei Limoni Afkomstig van het traditionele recept van de Riviera dei Limoni aan het Gardameer, wordt deze zoete maar toch uitgesproken likeur gemaakt van citroenschilextracten.
Sortilège is een unieke mix van Canadese whisky en esdoornsiroop. Gemaakt uit de rijkdom en authenticiteit van het platteland van Quebec, biedt deze likeur de perfecte balans tussen de bedwelmende kracht van Canadese whisky en de karakteristieke smaak van esdoornsiroop, wat resulteert in een likeur van opmerkelijke verfijning.