Datasheet
Specifieke referenties
In 1881 werd in de Savoie de witte versie van vermout gecreëerd. Zoet en aromatisch, onze vermout uit Chambéry leent zich perfect voor alle delicatessen, en blijft het tijdloze symbool van opperste elegantie.
El Dorado 12 is een blend van speciaal geselecteerde, gerijpte rums. De jongste rum in de blend is minstens 12 jaar oud, het is een combinatie van de Enmore and Diamond Coffey stills and de Port Mourant double wooden pot still, ze werden in een perfecte balans samengebracht en rijpten in ex-bourbon eiken vaten.
Gemaakt van 100% Franse gemoute gerst. Dubbel gedistilleerd in de afgronden van de Charentais van de distilleerderij Merlet en vervolgens gerijpt in combinatie met nieuwe en oude Franse eikenhouten vaten. Het resultaat is een heerlijke, ronde, fruitige en bloemige whisky met kruidige tonen. "Coperies" betekent "oogst" in een oud lokaal Frans dialect.
Deze mezcal biedt de perfecte balans van smaken van vier distillaties van wilde agave: Cirial, Tobalá, Tobasiche en Lumbre. Cirial-agave zorgt voor een kruidige en minerale toets, terwijl Tobalá een volle body en zoetheid toevoegt. Lumbre en Tobasiche geven diepte en kruidige kenmerken. Alle smaken komen geleidelijk naar voren en zijn gemakkelijk te isoleren en te identificeren. Mezcal Koch Ensemble biedt een unieke proefervaring die moeiteloos kan wedijveren met de beste gedistilleerde dranken ter wereld.
Er is geen whisky meer Iers dan Pot Still; daarom vindt Glendalough Distillery het passend om deze te laten rijpen in Ierse eik. Glendalough Distillery is er trots op een rol te spelen in de heropleving van het gebruik van Ierse eik voor het maken van whiskyvaten. Deze meest typisch Ierse whiskystijl, Pot Still, rijpt eerst in voormalige bourbonvaten en vervolgens in Ierse eik die is gekapt in de bergen rond de distilleerderij.