

BARSOL Pisco wordt geproduceerd in de Bodega San Isidro. Alle druiven die voor BARSOL Pisco worden gebruikt, worden geteeld op eigen bedrijfsterreinen rondom de Bodega. De Bodega kan bogen op bijna 100 jaar ervaring in de productie van pisco van hoge kwaliteit.BARSOL Selecto Acholado pisco heeft een grote mengbaarheid en werkt in cocktails zoals Pisco Sour, Capitán, Chilcano of elke andere moderne pisco-drankcreatie. Vanwege zijn uitstekende kwaliteit heeft BARSOL Selecto Acholado vele prijzen gewonnen in verschillende wedstrijden in Peru en over de hele wereld. Het is een pisco van grote harmonie, evenwicht en briljantheid.
PROEFNOTITIES:
NEUS: Bevat aroma's van rijp fruit met subtiele florale tonen die op het gehemelte intensiveren.
SMAAK: Aangevuld met tonen van kruiden en pecannoten.
AFDRONK: Een zachte en verfijnde afdronk.
Datasheet
Specifieke referenties
Dolin Red Vermouth heeft een lange geschiedenis van succes en onderscheidingen. Het recept is nog intact en is een van onze schatten. Dolin Red Vermouth is een aperitief op basis van witte wijn, erkend als een van de beste vermouths. Het is gemaakt van Chambéry planten en fijne wijnen uit de regio.
Chopin Rye Organic wordt gemaakt van een erfgoedroggevariëteit genaamd Dankowskie Ruben, afkomstig van een enkele lokale boerderij nabij onze distilleerderij. Het wordt met de hand vervaardigd in kleine batches, volgens traditionele distillatietechnieken en strikte eisen voor milieuvriendelijke verwerking, en gemengd met natuurlijk bronwater uit onze eigen bron op het terrein. De drank wordt vervolgens zes maanden gerijpt om de volle smaak naar voren te brengen voordat het wordt gebotteld.
Dit is een traditionele Amerikaanse spirit, ooit vervaardigd door George Washington in zijn distilleerderij, en het was zeer geliefd in Amerika vóór de opkomst van bourbon na de Whiskey Rebellion. Deze Koval White Rye, ongerijpt, is bijzonder aangenaam om puur te drinken, maar onthult ook zijn volledige karakter, zowel op ijs als in klassieke en moderne cocktails. Nauwelijks door het vat aangeraakt voordat het werd gebotteld, vangt deze whisky de authentieke essentie van rogge, onaangetast door eikenhout.
PROEFNOTITIES : KLEUR: Geolied cederhout. NEUS: Rijke karamel en gebakken peren schitteren tegen een elegante achtergrond van nieuw leer. SMAAK: Een meesterlijk evenwicht van sappige abrikozen, gekruid eikenhout en vanillebanketbakkersroom. AFDRONK: Lang en warm met tonen van verse specerijen en rozijnen.
Er is geen whisky meer Iers dan Pot Still; daarom vindt Glendalough Distillery het passend om deze te laten rijpen in Ierse eik. Glendalough Distillery is er trots op een rol te spelen in de heropleving van het gebruik van Ierse eik voor het maken van whiskyvaten. Deze meest typisch Ierse whiskystijl, Pot Still, rijpt eerst in voormalige bourbonvaten en vervolgens in Ierse eik die is gekapt in de bergen rond de distilleerderij.
Deze 7 jaar oude Ierse Single Malt whisky van Glendalough in Wicklow werd gerijpt in Amerikaanse Bourbon-vaten en afgewerkt in Japanse Mizunara-vaten uit Hokkaido, in het vulkanische noorden van Japan. De Mizunara-vaten werden speciaal voor dit project op maat gemaakt door ervaren kuipers in Japan. De uitzonderlijke combinatie van Ierse whisky in Japanse houten vaten maakt het een zeer interessante whisky.
Door gebruik te maken van Rye die lokaal en duurzaam wordt geproduceerd in het Midwesten van de VS, kunnen we een frisse en lichte whiskey presenteren die zachte en ietwat zoete tonen van ahorn en candy corn biedt, met een klassiek kruidige afdronk. Werkt prachtig in klassieke cocktails zoals een Manhattan, Sazerac, of Scofflaw, waar de kruidigheid de zoetheid van andere ingrediënten in evenwicht brengt.