Pisco Barsol Acholado

BARSOL Pisco wordt geproduceerd in de Bodega San Isidro. Alle druiven die voor BARSOL Pisco worden gebruikt, worden geteeld op eigen bedrijfsterreinen rondom de Bodega. De Bodega kan bogen op bijna 100 jaar ervaring in de productie van pisco van hoge kwaliteit.BARSOL Selecto Acholado pisco heeft een grote mengbaarheid en werkt in cocktails zoals Pisco Sour, Capitán, Chilcano of elke andere moderne pisco-drankcreatie. Vanwege zijn uitstekende kwaliteit heeft BARSOL Selecto Acholado vele prijzen gewonnen in verschillende wedstrijden in Peru en over de hele wereld. Het is een pisco van grote harmonie, evenwicht en briljantheid.

BARSOL Pisco wordt geproduceerd in de Bodega San Isidro. Alle druiven die voor BARSOL Pisco worden gebruikt, worden geteeld op eigen bedrijfsterreinen rondom de Bodega. De Bodega kan bogen op bijna 100 jaar ervaring in de productie van pisco van hoge kwaliteit.
BARSOL Selecto Acholado pisco heeft een grote mengbaarheid en werkt in cocktails zoals Pisco Sour, Capitán, Chilcano of elke andere moderne pisco-drankcreatie.

Vanwege zijn uitstekende kwaliteit heeft BARSOL Selecto Acholado vele prijzen gewonnen in verschillende wedstrijden in Peru en over de hele wereld. Het is een pisco van grote harmonie, evenwicht en briljantheid.

|DEGUSTATIEKAART|

GEUR
Presenteert aroma van rijp fruit met lichte florale tonen intensivering op de

MOND
Gecompleteerd met hints van kruiden en pecannoten.

• NASMAAK
Een zachte en delicate afdronk.

MH1706

Datasheet

Land
Peru
Volume
0.7
Merk
Barsol
Alcoholgraad
41,3°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.