Gin'Ca Distilled Gin Berries Edition

De Inca-distilleerderij is de eerste ambachtelijke distilleerderij van Peru. Opgericht in 2015, is het de uitdaging om de beste artisanale gins te creëren, met respect voor het milieu en de partnerboeren. Een reeks uitzonderlijke producten die de rijkdom van hun cultuur onthullen en unieke smaken bieden dankzij het verse fruit dat zorgvuldig is geselecteerd voor de ontwikkeling van hun premium gins.Gin'Ca is een Premium Peruaanse Gedistilleerde Gin gemaakt van suikerrietalcohol, jeneverbessen uit Macedonië en een strenge selectie van verse planten uit de kust, het Andesgebergte en het Amazonegebied zonder toegevoegde suikers of kunstmatige smaakstoffen. Deze gin is gemaakt van 100% aromatische planten uit de Andes en de Amazone.|PROEFNOTITIES|• NeusIn wezen citrus, noten van ...

De Inca-distilleerderij is de eerste ambachtelijke distilleerderij van Peru. Opgericht in 2015, is het de uitdaging om de beste artisanale gins te creëren, met respect voor het milieu en de partnerboeren. Een reeks uitzonderlijke producten die de rijkdom van hun cultuur onthullen en unieke smaken bieden dankzij het verse fruit dat zorgvuldig is geselecteerd voor de ontwikkeling van hun premium gins.
Gin'Ca is een Premium Peruaanse Gedistilleerde Gin gemaakt van suikerrietalcohol, jeneverbessen uit Macedonië en een strenge selectie van verse planten uit de kust, het Andesgebergte en het Amazonegebied zonder toegevoegde suikers of kunstmatige smaakstoffen. Deze gin is gemaakt van 100% aromatische planten uit de Andes en de Amazone.

|PROEFNOTITIES|

• Neus
In wezen citrus, noten van zoete citroen en jeneverbes vallen op, met een kruidige toets van rozemarijn en wijnruit op de achtergrond. Extreem zacht en aangenaam.

• Mond
intens, citroenachtig en kruidig, met een licht grasachtige afdronk. Het glijdt heel zachtjes door de keel en blijft lang in de mond hangen.

MH2373

Datasheet

Land
Peru
Volume
0.7
Merk
Gin'Ca
Alcoholgraad
40°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.