Datasheet
Specifieke referenties
Sortilège Crème d’érable combineert Canadese whisky met heerlijke Quebecse ahornsiroop, alles verfijnd met een vleugje room, voor een aangename zoetheid en een voortreffelijke smaakcombinatie.
Sérum Mamie is een intense, zachte mix van donkere Panamese rum gerijpt met cacao, vanille en karamel.
De Pokeno Winter Malt is de tweede editie in de Exploration-serie, een gedurfde reeks single malts bedacht door de Nieuw-Zeelandse distilleerderij Pokeno.
Deze whisky, een ware viering van lokale terroirs en vakmanschap, onderscheidt zich door het unieke gebruik van vier zorgvuldig geselecteerde soorten mout.
Exclusief gerijpt in first-fill bourbonvaten, biedt hij een opmerkelijke aromatische rijkdom waarin zachte rook samengaat met chocoladetonen en gekarameliseerde smaken.
Botran Solera 18Y is een rum die gerijpt is op grote hoogte in de bergen van Guatemala. Het is gemaakt van een blend van rum die tussen de 5 en 18 jaar oud is en heeft een Solera-rijping ondergaan. De Amerikaanse eiken vaten die voor het Solera-proces worden gebruikt, zijn voormalige Sherry- en Portvaten. Bovendien bevinden de rijpingskelders zich op een hoogte van 2.300 meter, wat het rijpingsproces intensiveert en delicate aroma's van vanille, tabak en sandelhout ontwikkelt.
Minstens vijf jaar in eikenhouten vaten gelegd, is deze rum doordrenkt met onovertroffen dimensies en diepte. Kan het best puur of met ijs worden gedronken.