Opihr Arabian Limited Edition

De krachtige uitbarstingen van Perzische zwarte citroenen worden nog versterkt door de pittige citrusaroma's van Timut pepers, waardoor de Arabian Edition een zorgvuldig vervaardigde en perfect uitgebalanceerde London Dry gin is, verheven door het huwelijk van citrus en specerijen.

Dit is een rijke, intense gin op basis van citrusvruchten en specerijen, met geconcentreerde citroentonen. Geïnspireerd door de Iraanse liefde voor Perzische zwarte citroenen, of 'loomi' (eigenlijk zongedroogde limoenen), die een unieke pittige en aardse smaak geven aan chutneys en stoofschotels uit het Midden-Oosten. Zwarte citroenen spelen een centrale rol in de Perzische keuken dankzij hun zoete citrussmaak en het ontbreken van de bitters die andere citroenen meebrengen - als gevolg van het droogproces, dat vergelijkbaar is met zongedroogde tomaten - en geven de citroenen hun merkwaardige kleur.

De krachtige uitbarstingen van Perzische zwarte citroenen worden verder versterkt door de pittige citrussmaken van Timut pepers, waardoor de Arabian Edition een zorgvuldig vervaardigde en perfect uitgebalanceerde London Dry gin is, verheven door het huwelijk van citrus en specerijen.

|DEGUSTATIEKAART|

Neus
Een rijkelijk intense Arabische gin op basis van citrus en specerijen. Hij heeft zachte parfumnoten van onze fundamentele jeneverbeskern, maar in balans met geconcentreerde citrustonen van zwarte citroenen en Timut pepers.

Smaak
Een zachte, afgeronde London Dry Gin; zachte kamfer, uitbarstingen van rijke citrustonen met een lichte zoetheid, waardoor een perfect huwelijk ontstaat tussen citrus en specerijen.

MH2314

Datasheet

Land
Verenigd Koninkrijk
Volume
0.7
Merk
Opihr
Alcoholgraad
43°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.