Opihr Europe Limited Edition

De European Edition mengt geurige mirre met de uitgesproken aromatische bitterheid van cascarillabast. Geïnspireerd door de meer dan 500 jaar rijke specerijenhandelsgeschiedenis van Venetië en de Italiaanse liefdesaffaire met cascarillabast, die wordt gebruikt om zeer aromatische tonics, bitters en vermouths te maken. Dit is een krachtige, hartige gekruide London Dry gin met evenwichtige bittere noten en mengt perfect met zoete vermouth en Campari om een gekruide twist te geven aan een klassieke Negroni cocktail. Hoewel cascarilla schors niet inheems is in Europa, is het aanwezig in alle bittere likeuren in het zuiden van het continent en voegt het een aromatische en geurige twist toe aan OPIHR's smaakprofiel.

De European Edition mengt geurige mirre met de uitgesproken aromatische bitterheid van cascarillabast.

Geïnspireerd door de meer dan 500 jaar rijke specerijenhandelsgeschiedenis van Venetië en de Italiaanse liefdesaffaire met cascarillabast, die wordt gebruikt om zeer aromatische tonics, bitters en vermouths te maken. Dit is een krachtige, hartige gekruide London Dry gin met evenwichtige bittere noten en mengt perfect met zoete vermouth en Campari om een gekruide twist te geven aan een klassieke Negroni cocktail.

Hoewel cascarilla schors niet inheems is in Europa, is het aanwezig in alle bittere likeuren in het zuiden van het continent en voegt het een aromatische en geurige twist toe aan OPIHR's smaakprofiel.

|DEGUSTATIEKAART|

Neus
Een krachtige, hartige gin met evenwichtige tonen van gebrande sinaasappel en bitter. Hij heeft zachte noten met rijpe afgeronde citrus en een aardse afdronk.

• Smaak
Een soepele, afgeronde London Dry Gin; zachte kamfer in balans met zoete, rokerige houttonen en een zuivere afdronk.

MH2315

Datasheet

Land
Verenigd Koninkrijk
Volume
0.7
Merk
Opihr
Alcoholgraad
43°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.