Koval Millet Whiskey
Met een mash bill van 100% gierst in combinatie met KOVAL's kenmerkende distilleertechniek ontworpen om de ware smaak van het graan te benadrukken, biedt KOVAL Millet whisky liefhebbers een single grain expressie met een echt unieke drinkervaring. Noten van noten en vanille bepalen het gehemelte, met een schone en heldere afdronk.
Degustatie kaart
Neus
Amandelkoekjes, vanille en steranijs.
Smaak
Dik met karamel, boomgaardfruit, fructose en getoaste gierst.
Afdronk
Lang en verwarmend.
Datasheet
- Land
- Verenigde Staten
- Volume
- 0.5
- Merk
- Koval
- Alcoholgraad
- 40°
- BIO
- Oui
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Doorly's 12 Y
De Doorly's 12 jaar, een iconisch product van de Foursquare distilleerderij in Barbados, belichaamt de kunst van rumdistillatie en -mengeling.
Deze uitzonderlijke rum is het resultaat van een zorgvuldige twaalfjarige rijping in de tropen, in vaten die eerder Kentucky bourbon en Madeira bevatten.
Deze dubbele distillatie, met gebruik van zowel pot still als kolom distillatie, geeft deze rum ongeëvenaarde aromatische complexiteit en finesse.
Tomatin 12 Y
Tomatin 12 Jaar Oud is een uitzonderlijke single malt, die de perfecte harmonie belichaamt tussen zachtheid en complexiteit.
Gerijpt in traditionele Schotse whiskyvaten, ex-Bourbon, en afgerond in Oloroso Sherry vaten, biedt deze Highland whisky een rijke en zijdezachte proefervaring.
Afkomstig uit het kristalheldere water van Alt-na-Frith, toont deze delicate en uitgebalanceerde malt het ambachtelijke vakmanschap van de Tomatin distilleerderij, opgericht in 1897.
Rebel Yell Rye
Deze rebelse small batch straight rye biedt een zachte kruidige rogge smaak met genoeg ruggengraat om klassieke cocktails aan te kunnen.
Koval Rye Whiskey
Door gebruik te maken van Rye die lokaal en duurzaam wordt geproduceerd in het Midwesten van de VS, kunnen we een frisse en lichte whiskey presenteren die zachte en ietwat zoete tonen van ahorn en candy corn biedt, met een klassiek kruidige afdronk. Werkt prachtig in klassieke cocktails zoals een Manhattan, Sazerac, of Scofflaw, waar de kruidigheid de zoetheid van andere ingrediënten in evenwicht brengt.