Koval Millet Whiskey
Met een mash bill van 100% gierst in combinatie met KOVAL's kenmerkende distilleertechniek ontworpen om de ware smaak van het graan te benadrukken, biedt KOVAL Millet whisky liefhebbers een single grain expressie met een echt unieke drinkervaring. Noten van noten en vanille bepalen het gehemelte, met een schone en heldere afdronk.
Degustatie kaart
Neus
Amandelkoekjes, vanille en steranijs.
Smaak
Dik met karamel, boomgaardfruit, fructose en getoaste gierst.
Afdronk
Lang en verwarmend.
Datasheet
- Land
- Verenigde Staten
- Volume
- 0.5
- Merk
- Koval
- Alcoholgraad
- 40°
- BIO
- Oui
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Pisco Barsol Acholado
BARSOL Pisco wordt geproduceerd in de Bodega San Isidro. Alle druiven die voor BARSOL Pisco worden gebruikt, worden geteeld op eigen bedrijfsterreinen rondom de Bodega. De Bodega kan bogen op bijna 100 jaar ervaring in de productie van pisco van hoge kwaliteit.BARSOL Selecto Acholado pisco heeft een grote mengbaarheid en werkt in cocktails zoals Pisco Sour, Capitán, Chilcano of elke andere moderne pisco-drankcreatie. Vanwege zijn uitstekende kwaliteit heeft BARSOL Selecto Acholado vele prijzen gewonnen in verschillende wedstrijden in Peru en over de hele wereld. Het is een pisco van grote harmonie, evenwicht en briljantheid.