Koval Wheat Bio

Koval Wheat is een limited release Amerikaanse whisky geproduceerd in kleine batches met een 100% biologische tarwe mash bill. Deze whisky is een eerbetoon aan de traditie van de Amerikaanse tarwewhisky, maar onderscheidt zich van de rest van het Koval-assortiment door het hoge alcoholgehalte. Hij rijpt in kleine nieuwe en verkoolde vaten en wordt gebotteld op 55% vol. zonder chill-filtratie.

Koval Wheat Bio Whiskey is een Amerikaanse whiskey die gestookt wordt in Chicago. KOVAL is van mening dat de beste sterke drank uit de beste ingrediënten moet komen. Ze gebruiken granen van biologische boerderijen in het Midwesten, ter ondersteuning van de lokale economie en duurzame landbouw. Alle enzymen en gist die bij de productie worden gebruikt, zijn ook niet-GMO. Alle producten worden gedistilleerd in eigen faciliteit. Hierdoor is het kopen van vooraf gemaakte gedistilleerde dranken vermeden. Het water - een essentieel ingrediënt in destillatie - komt uit Lake Michigan met behulp van een natuurlijke houtskool zuiveringsmethode. Koval Wheat Bio Whiskey is een unieke smaakbeleving: intens en zuiver vol karakter.

|DEGUSTATIEKAART|

Mond
Krachtige zuren van pure chocolade en zoete tonen van vanille en karamel.

Afdronk
Een zeer lange en frisse afdronk, met tonen van rood fruit.

Veroudering
Nieuwe Amerikaanse eiken vaten, geblakerd.

MH2229 BIO

Datasheet

Land
Verenigde Staten
Volume
0.5
Merk
Koval
Alcoholgraad
55°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.