Jefferson en Esquire werken samen om "The Manhattan" te creëren. Perfect afgewerkt, perfect in balans – de perfecte Manhattan. Gemaakt met Jefferson's Reserve bourbon, gekruide kersenbitters en zoete en droge vermout, en vervolgens op vat afgewerkt tot in de perfectie.
PROEFNOTITIES:
NEUS: Zwarte kersen, gekonfijt fruit, nootmuskaat, gedroogde cranberry.
SMAAK: Bruine suiker, kersentaart, piment.
AFDRONK: Verfijnd, met tonen van kruiden en zoetheid. Subtiele kruidige nuances komen naar voren uit de bitters en de vatrijping.
Datasheet
Specifieke referenties
Met de hand vervaardigd op het eiland Wight sinds 2014 met tien ethisch verkregen planten, biedt Mermaid Gin een zachte maar complexe mix van verse biologische citroenschil en paradijszaad, met een vleugje zeelucht van geurige en wilde rotszeekraal. Een verfrissende en verkwikkende drank, voor vrije geesten. Mermaid Gin won een gouden medaille op de San Francisco World Spirits Competition 2025 (SFWSC)
Finlaggan Old Reserve is een geturfde single malt whisky afkomstig van een niet nader genoemde Islay-distilleerderij. Gebotteld door Vintage Malt, is het een whisky met zilte en rokerige tonen.
Weer een gloednieuw label met onze eerste release Teerenpeli! De familieonderneming Teerenpeli distilleerderij werd in 2002 opgericht in Lahti, Finland. Vandaag is de distilleerderij de grootste distilleerderij in Finland die gespecialiseerd is in de productie van single malt whisky's. Een 5 jaar oude whisky, gebotteld op 47,6% abv.
Een toevoeging aan het Finlaggan-assortiment uit 2015, genaamd Eilean Mor (degenen onder u die de geografie van Islay kennen, zullen die naam kennen). Deze uitdrukking is gebotteld op een iets hogere sterkte dan andere Finlaggan-releases (uiteraard exclusief de Cask Strength). De whisky komt van een geheime distilleerderij op Islay - Het is een goed bewaard geheim welke...
L'Absinthe Verte NV is een moderne absint die inspiratie haalt uit traditionele Franse recepten, terwijl het een gedurfde eigentijdse toets toevoegt.
Gecreëerd door George Rowley in 2008, is deze absint geïnspireerd door onderzoek dat is uitgevoerd in de Schimmel Library, de oudste kruidkundige bibliotheek in Europa.
Hoewel de klassieke ingrediënten van absint, zoals alsem, venkel en steranijs, goed vertegenwoordigd zijn, voegen meer innovatieve elementen zoals natuurlijke vanille uit Madagaskar en cacaobonen een unieke zoetheid en complexiteit toe. De naam "Envy" (NV) roept gevoelens van passie, verlangen en bewondering op—een drank die zo begeerd is dat het afgunst oproept bij degenen die hem nog niet geproefd hebben.
Sortilège Crème d’érable combineert Canadese whisky met heerlijke Quebecse ahornsiroop, alles verfijnd met een vleugje room, voor een aangename zoetheid en een voortreffelijke smaakcombinatie.