Sampan White Agricole - 43 %
Na meer dan drie jaar van onderzoek en ontwikkeling heeft de Distillerie d'Indochine het zuiden van Hoi An uitgekozen om zich te vestigen en een authentieke kwaliteitsrum op basis van landbouwproducten te produceren. Gedreven door passie en smaak voor goede dingen, neemt de Distillerie d'Indochine deel aan een traditionele productie die haar terroir het best tot uitdrukking brengt.
Sampan wordt met de hand gemaakt door middel van een duurzame productie die de traditionele Franse kunst van het distilleren koppelt aan het rijke suikerriet erfgoed van Vietnam, in samenwerking met lokale boeren die hun biologische velden met de hand oogsten.
|DEGUSTATIEKAART|
• Neus
Een diepe en levendige geur van citrusvruchten, met hints van exotische en tropische inheemse vruchten zoals mango en lychee met lang aanhoudende reminiscenties van witte bloemen.
• Mond
Sampan 43% is van nature zoet en exotisch en zal u verrassen met zijn zoetheid, tropische noten en lengte in de mond die al zijn typiciteit maakt.
Datasheet
- Land
- Vietnam
- Volume
- 0.7
- Merk
- Sampan
- Alcoholgraad
- 43°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
La Fabrique N°4 Fruit de la Passion - Hibiscus
Deze eenvoudige en heerlijke bereiding mengt de fruitige en zure aroma's van passievrucht met de bloemige noten van hibiscus in een perfect evenwicht. Een echt topproduct!
Papillon Rose Freespirit Ambré
Freespririt 45% amber rum ontwikkelt een karakter dat zowel subtiel als krachtig is, met tonen van sinaasappelschil, vanille en specerijen. Om ontdekt te worden!
Het Huis Papillon, dat wordt uitgebaat door François Longueteau, dankt zijn reputatie aan zijn uitzonderlijke knowhow en zijn hoge normen bij de productie van zijn rums, terwijl het tegelijkertijd producten weet aan te bieden die volledig toegankelijk zijn voor zowel kenners als amateurs.
La Fabrique N°5 Mangue - Abricot - Thym
La Fabrique de l'Arrangé N°05 is een gearrangeerde rum die in Île-de-France wordt geproduceerd door Tricoche Spirits. In dit recept, gemaakt met AOC Martinique landbouwrum, worden de rondheid van de Kent mango en de zoetheid van de gedroogde abrikoos versterkt door een vleugje tijmbloem.
Hee Joy VSOP Jamaica
Deze keer nodigt het merk ons uit naar Jamaica te gaan: naar de ontdekking van een zeer oude VSOP-rum om precies te zijn. Deze creatie van de Worthy Park distilleerderij heeft vier jaar in Bourbon vaten gelegen en is vervolgens naar de Cognac streek vervoerd voor een extra rijping van zes maanden in de kelders van het merk in Chevanceaux. Deze cuvée heeft dus geprofiteerd van een dubbel rijpingsproces in een tropisch en continentaal klimaat.