Sampan White Agricole - 65 %

Na meer dan drie jaar van onderzoek en ontwikkeling heeft de Distillerie d'Indochine het zuiden van Hoi An uitgekozen om zich te vestigen en een authentieke kwaliteitsrum op basis van landbouwproducten te produceren. Gedreven door passie en smaak voor goede dingen, neemt de Distillerie d'Indochine deel aan een traditionele productie die haar terroir het best tot uitdrukking brengt.

Sampan wordt met de hand gemaakt door middel van een duurzame productie die de drieledige Franse kunst van het distilleren verbindt met het rijke suikerriet erfgoed van Vietnam, in samenwerking met lokale boeren die hun biologische velden met de hand oogsten.

|DEGUSTATIEKAART|

Neus
Opvallend door een unieke aromatische kracht die u letterlijk in een suikerrietveld brengt. Rijkelijk verfijnd en substantieel met een uitbarstend boeket van exotisch fruit dat deze verbazingwekkende rhum een unieke typiciteit verleent.

Mond
Fris, energiek en levendig, met een levendige aanzet, subtiel en intens tegelijk, suave, extreem lang aanhoudend, met exotische noten met een delicate boventoon van witte peper als echo. Het gehemelte is zeer goed gedefinieerd met een omhullende textuur van patisserie als tegenwicht van een heldere lijn van zuren, citrus citroen en limoen die met vertrouwen uitwaaieren op de afdronk die een opvallende en typische witte rhum afrondt.

RHUM784

Datasheet

Land
Vietnam
Volume
0.7
Merk
Sampan
Alcoholgraad
65°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.