Fassbind Les Fûts Uniques Kirsch Rum Cask

Deze volle en rijke kersen-eau-de-vie brengt een vleugje van de Caraïben in het glas met zijn discrete eiken-vanille noot en zijn lichte en onmiskenbare rum smaak.Onze nobele dubbel gedistilleerde kersen-eau-de-vie wordt een jaar lang gerijpt in een rumvat van Angostura in de kelders van onze distilleerderij in Oberarth. Na het voltooien van het rijpingsproces wordt deze unieke spirit non chill gefilterd en met de hand geëtiketteerd, genummerd en verpakt. Elke botteling wordt gedaan in een batch proces en is alleen beschikbaar als een gelimiteerde en genummerde editie.|DEGUSTATIEKAART|• KleurLicht goud.• NeusVolle tonen van amandelen, fruitige kersen, sabelbiscuit, zoete vanille.• Mond Fijne, aangename amandel, verse vijgen vergezeld van vanille en vanillevla, zeer harm...

Deze volle en rijke kersen-eau-de-vie brengt een vleugje van de Caraïben in het glas met zijn discrete eiken-vanille noot en zijn lichte en onmiskenbare rum smaak.

Onze nobele dubbel gedistilleerde kersen-eau-de-vie wordt een jaar lang gerijpt in een rumvat van Angostura in de kelders van onze distilleerderij in Oberarth. Na het voltooien van het rijpingsproces wordt deze unieke spirit non chill gefilterd en met de hand geëtiketteerd, genummerd en verpakt. Elke botteling wordt gedaan in een batch proces en is alleen beschikbaar als een gelimiteerde en genummerde editie.

|DEGUSTATIEKAART|

Kleur
Licht goud.

Neus
Volle tonen van amandelen, fruitige kersen, sabelbiscuit, zoete vanille.

Mond
Fijne, aangename amandel, verse vijgen vergezeld van vanille en vanillevla, zeer harmonieus en goed in balans.

Afdronk
Lang aanhoudend en droog.

EAUX048

Datasheet

Land
Zwitserland
Volume
0.5
Merk
Fassbind
Alcoholgraad
45.8°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.