Migaki Japane Shochu
Sinds 1883 produceert de Komasa-distilleerderij eersteklas Shochu in het hart van de Shochu-distillatieregio, de prefectuur Kagoshima, aan de zuidkust van Japan, met behulp van de allerbeste lokale gerst.
Neus: Zachte lychees en grapefruit, licht eiken, grasachtige noten en elegant.
Body: frisse lentebloemige noten, anijs, rozijnen en witte chocolade met lichte gemberkruiden.
Afdronk: peperige kruiden, eucalyptus, delicate bloemen en grasachtige weidetonen.
Datasheet
- Land
- Japan
- Volume
- 0.7
- Merk
- Migaki
- Alcoholgraad
- 40°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Old Pulteney Huddart
Deze beperkte editie is gerijpt in ex-bourbon vaten en vaten uit de oceaanstreek Charente ten noorden van Bordeaux.
Wind & Wave Laphroaig 15 Y 2004 - 50 %
Dit hier is een 15 jaar oude single malt gedistilleerd door Laphroaig op Islay en gebotteld voor The Stories of Wind & Wave series door The Character of Islay Whisky Company! De serie laat de heerlijkheid zien die je kunt vinden op de Inner Hebridean, dit is een geweldig voorbeeld. Het werd gerijpt in een enkel refill bourbon vat voor 15 jaar, en gebotteld in een aantal bijzonder knappe flessen, zullen we maar zeggen.|DEGUSTATIEKAART|• NeusWasachtige schillen, pepermuntblad en rokerige zwarte thee met een vleugje gebakken aarde.• MondZoete rook met daaronder hartige tonen van gezouten boter en cederhout, plus steenfruit dat zich later ontwikkelt.• AfdronkGepolijst eikenhout, een vleugje as en aanhoudende fruitige elementen.