![](https://www.premium-spirits.be/207-large_default/migaki-japane-shochu.jpg)
![](https://www.premium-spirits.be/207-large_default/migaki-japane-shochu.jpg)
Sinds 1883 produceert de Komasa-distilleerderij eersteklas Shochu in het hart van de Shochu-distillatieregio, de prefectuur Kagoshima, aan de zuidkust van Japan, met behulp van de allerbeste lokale gerst.
Neus: Zachte lychees en grapefruit, licht eiken, grasachtige noten en elegant.
Body: frisse lentebloemige noten, anijs, rozijnen en witte chocolade met lichte gemberkruiden.
Afdronk: peperige kruiden, eucalyptus, delicate bloemen en grasachtige weidetonen.
Datasheet
Specifieke referenties
Tequila Villa Lobos is het resultaat van een vriendschap en nauwesamenwerking tussen de families Camarena en Sklar. Deagave die gebruikt wordt voor Villa Lobos wordt geoogst door agaveros van deCamarena Family plantages in Los Altos, de gevierde Arandashooglanden, waardoor alleen de zoetste en meest rijpe wordenworden gebruikt. Villa Lobos is een perfect voorbeeld van handgemaakte Tequilagemaakt met passie en zorg op de traditionele manier.Villa Lobos Blanco 55% is zacht en barstensvol smaak van deberoemde Villa Lobos 'witte peper neus' die wordt versterkt wanneertoegevoegd aan ijs of een andere mixer. Bartenders hebben ons specifiekom deze nieuwe optie gevraagd en we hebben geluisterd en zijn trotsom het toe te voegen aan het bestaande assortiment.Elke fles is met de hand genumm...