

Specifieke referenties
Gemaakt van een combinatie van Pedro Ximénez en Oloroso sherry vaten samen met een kleine hoeveelheid Virgin Oak vaten en rode wijn barriques, de resulterende bronzen spirit levert sherry-gerijpte verfijning. Overvloedig met klassieke Speyside heidehoning en butterscotch tonen, perfect in balans met zoete specerijen en hints van stemgember, vertegenwoordigt deze creatie echt het karakter van GlenAllachie.
PROEFNOTITIES :
Voor het oog
Gouden kleur met sterke amberkleurige accenten.
Naar de neus
ABÉCASSIS VSOP Grande Champagne onthult een prachtige complexiteit. De neus opent met een delicate geur van zoete specerijen, met veel finesse door de frisheid van de mentholtoetsen.
In de mond
Het gehemelte biedt een zeer elegante aanzet met een subtiele houtachtigheid, gedragen door zeer zijdezachte tannines. Evenwichtig op kruiden en gedroogd fruit, onthult de afdronk een grote minerale frisheid die al in de neus aanwezig was.
Dolin Red Vermouth heeft een lange geschiedenis van succes en onderscheidingen. Het recept is nog intact en is een van onze schatten. Dolin Red Vermouth is een aperitief op basis van witte wijn, erkend als een van de beste vermouths. Het is gemaakt van Chambéry planten en fijne wijnen uit de regio.
De European Edition mengt geurige mirre met de uitgesproken aromatische bitterheid van cascarillabast. Geïnspireerd door de meer dan 500 jaar rijke specerijenhandelsgeschiedenis van Venetië en de Italiaanse liefdesaffaire met cascarillabast, die wordt gebruikt om zeer aromatische tonics, bitters en vermouths te maken. Dit is een krachtige, hartige gekruide London Dry gin met evenwichtige bittere noten en mengt perfect met zoete vermouth en Campari om een gekruide twist te geven aan een klassieke Negroni cocktail. Hoewel cascarilla schors niet inheems is in Europa, is het aanwezig in alle bittere likeuren in het zuiden van het continent en voegt het een aromatische en geurige twist toe aan OPIHR's smaakprofiel.