![](https://www.premium-spirits.be/372-large_default/kiyomi-japanese-rum.jpg)
![](https://www.premium-spirits.be/372-large_default/kiyomi-japanese-rum.jpg)
Deze rum is een destillaat van lokale suikerrietmelasse die gedurende 3 weken wordt gefermenteerd en vervolgens wordt gedestilleerd in een koperen Pot Still. Het suikerriet profiteert van een bodem die rijk is aan mineralen en een tropisch klimaat.
Kiyomi betekent ‘Pure Schoonheid’ in het Japans. Deze rum is zorgvuldig vervaardigd in Nago City, op het eiland Okinawa in de Helios-distilleerderij. Helios is de oudste distilleerderij in Japan en produceert sinds 1961 rum, op verzoek van het Amerikaanse leger, die aanwezig was in die tijd in Okinawa.
Deze rum is een destillaat van lokale suikerrietmelasse die gedurende 3 weken wordt gefermenteerd en vervolgens wordt gedestilleerd in een koperen Pot Still. Het suikerriet profiteert van een bodem die rijk is aan mineralen en een tropisch klimaat.
De witte rum heeft een ongeëvenaarde aromatische explosie door de lange fermentatie van zijn suikerrietmelasse, dit laat de tonen van truffel vóór oxidatie herinneren.
|DEGUSTATIEKAART|
• Kleur
Helder, doorschijnend.
• Neus
Truffel van voor de oxidatie en vervolgens geflambeerde banaan, lychee en passievrucht.
• Mond
Rond en soepel.
• Afdronk
Gepeperd
Datasheet
Specifieke referenties
Deze rum is een destillaat van lokale suikerrietmelasse, in een koperen Pot Still. Het suikerriet profiteert van een bodem die rijk is aan mineralen. Met een tropisch klimaat en een gemiddelde temperatuur van 22,5 ° C is deze archipel de enige plek in Japan waar de teelt van suikerriet mogelijk is.
Koval Cranberry Gin Likeur wordt gemaakt van biologische ingrediënten uit het Midwesten die rechtstreeks van lokale boeren worden betrokken. De likeur biedt een verleidelijke mix van bitterzoete fruitige smaken, omgeven door de frisse, goed afgeronde noten van Koval's kenmerkende 13 botanische kruiden.
Islay Single Malt Scotch Whisky Finlaggan Cask Strength is de keuze van een echte whiskyliefhebber. Gebotteld op 58% vol, stromen de kruiden bij deze dram door de kern.
Ryoma is de perfecte mix van Japanse uitmuntendheid en traditionele methoden. Het is uniek en verfijnd met florale en fruitige accenten.Rum gemaakt met puur suikerriet sap, gerijpt in Japanse witte eiken vaten.De gebruikte gisten werden oorspronkelijk door de distilleerderij gecreëerd om hun sake te fermenteren.Drink puur of in een cocktailKamertemperatuurPast perfect bij lychee sorbet